- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz
cskamacska #14 üzenetére
Inversion borzasztóan rossz játék.
-
cskamacska
addikt
Kis lista. A Namco annyira ballisztikusan magasról szart eddig a PC platformra jó konzolos japó cégként, hogy az iszonyatos. Most két jobb játékukat is megjelentetik PC-re nemsokára, jelenleg ők tesznek nekünk szívességet.
-
cskamacska
addikt
Heh, évente egy tucat cím az már minden?
Azért kell GfWL mert a játék multi kompatibilitását így tudják megoldani, végül mégsem szándékoznak a net kódot a semmiből újraírni, és a rossz nyelvek szerint inkább a portolás minőségét javítják helyette. Ha tényleg így járnak el akkor szerintem bőven jobban járunk.
40€ MSRP, meg a 50-60 eurós játékok óta olcsó(mondjuk úgy az € 2002-es bevezetése óta
). Boltban nálunk ez azt jelenti, hogy 10-12 ezer forint helyett, 8 ezer forint körül lesz.
-
wesker24
senior tag
Azért a 20 $ mégis csak jobban hangzik mint nálunk a 40 Euro !
-
Cyno
tag
40 júró mióta baráti PC-és játéknál?
Tudom, Diablo 3 óta. -
Jakesz
addikt
Nem az lett korábban nyilatkozva, hogy a rajongók kérésére eltávolítják a GfWL-ot és Steamworks védelmet raknak bele?
-
Tyrel
őstag
Nem vágom miért kell ekkora katasztrófát csinálni abból hogy GFWL-el megy... Ennyiből a battlenet, steam, origin vagy bármi más account szükségességét is ugyan úgy kritizálhatnátok más játékoknál...
Ott van pl. Dawn of War 2, ahhoz is kell GFWL, soha nem volt vele semmi bajom... Csak egy account rendszer a sok közül.Engem mondjuk ez a játék nem érdekel, eddig azt se tudtam hogy létezik, de ha ilyen kozolos cuccok jönnek be nektek akkor inkább támogatni kéne a GFWL-t az ellenzés helyett, mivel a Microsoft ezzel támogatja hogy Xbox-ról portoljanak játékokat PC-re... Kb. olyan amit csináltok mint ha egy indie játék imádó elkezdené Steam-et ócsárolni.
-
mttssz
senior tag
Miért kell minden játékhoz GFWL?
-
GFWL = nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest