Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #23 üzenetére
Azt hittem te is az árak miatt sírsz, mert az angol apple bolthoz képest csak +20k az amit nálunk elkérnek érte. gondolom nálatok is hasonló haszonnal dolgoznak az ezzel foglalkozók.
-
plus44
veterán
Hiányzott ez a ficsőr, eddig csak ezért nem vettem Ipad-et, de lehet várok a 3. gen.-ig, hátha lesz benne kitolható klaviatúra...
-
sien
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #23 üzenetére
nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy tudom hogy az 599 az nettó ár. arra még országfüggő áfát is le kell perkálnod. bár lehet hogy ez csak az amerikai 829$-ra igaz.
-
válasz
LEFTHORSE1 #23 üzenetére
Jo lesz az 800 euronak is... Az osztrakoknal annyi.
-
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #10 üzenetére
melyik ipad modell kéne, és mennyiért?
-
sagesz93
addikt
rettentő lényeges újítás, hát ebből is el lesz adva több milka, mert ez most egyértelműen jobb cucc...
aztán majd a keynote-on a jobs mondja a dolgokat, hogy ez is mennyit újult. -
LEFTHORSE1
őstag
Én attòl fèlek hogy piacra dobjåk az ùjat, ès a règi mèg mindig nem lesz kaphatò, tènyleg mièrt nem jönnek errefelé is? Mèg mindig annyira viszik mint a komunizmusban a cukrot? Különben az iPad-ra sporòlt pènzemet most fogom elkölteni az X10 minire meg egy dirt mtb våzra...
-
m@xsys
senior tag
Teljesen egyértelmű volt, h az elsőből direkt hagyták ki.
-
FRENK1988
veterán
csak az első generációba azért nem került előlapi kamera mert a 2. generációra tartogatták
-
Matthu
aktív tag
Mire bejelentik külhonban az új Ipadet, talán nálunk kapható lesz a régi-vagyis a mostani- .
-
itsmeyeah
tag
Igen,most már várható,hogy mindenbe beletesznek egyet előre és hátulra is,bár szerintem ez fölösleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 9to5 Mac értesülései szerint az Apple már teszteli az előlapi kamerával szerelt internettábláját.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest