- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sok a megválaszolatlan kérdés nyilván. Az biztos nem jó, hogy drágán veszel VGA-t és még a supportért is fizetni kell. Akkor legyen a VGA olcsóbb.
A sok hiba egy bonyolult probléma lett mostanság. Túl sok maga a felület a GeForce driveren belül. Úgy tudom, hogy ez a jövőben egyszerűsödni fog, ami egyrészt nyilván egy csomó potenciális bug lehetőségét megszünteti, illetve teljes, beállításokra vonatkozó modulok kerülhetnek át a GeForce Experience programba. Ezekre az UI a meghajtó oldalán meg is szűnik. Így már tesztelni is csak egy UI-ra/programra kell. A driver vezérlőpultja amúgy is nagyon elavult.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sokféle üzleti konstrukció bontakozhat ki a jövőben. Az egyik külföldi fórumon már viccelődnek, hogy merre tartunk: [link]
Ha 2003-ban valaki azt mondja nekem, hogy 2010 után a konzolos multiért fizetünk, én kiröhögtem volna. Erre tessék.
És most ünnepélyesen kiröhögök mindenkit, aki szerint a jövőben fizetünk majd a meghajtókért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest