- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Hasonlitva N7-hez lehet akar draganak is mondani...de lehet, hogy megis jobb hasznalni. Amig ki nem probalom nem tudom megmondani....a hardvert kicsit keveslem, de ios-el eleg lesz, csak hat a kesobbi frissitesekbol nem tudom mit fog tudni majd megkapni ...tuti nem mindent.
-
agabe
addikt
Ustream egyik csatornajan 43ezer folotti nezoszammal jol kovetheto volt N7-en is...hat asszem ki fogom probalni, bar sztem legalabb 110ezer lesz itthon a 16gigas wifis verzio, de amig nem probalom par napig nem tudnam megmondani, hogy az kellene inkabb, vagy a mostani N7...bongeszesre valoszinuleg (foleg fektetett modban) jobban hasznalhato lesz a kisebb ppi ellenere is...ipad3-ban pont a merete nem jott be, bar asszem a mini-t sem fogom tudni berakni a kabatzsebembe ugy mint az N7-et...tok nelkul meg szenne karcolodna a hatulja hamar, igy meg nagyobb lesz...de a piskota probaja az eves
(#169) Liudvikas:
Az sajnos igaz amit oda tettek, mert a gyari bongeszovel, es a kepernyon levo gombokkal a 16:10-es kijelzo alja es teteje nincs kihasznalva.
Persze van olyan bongeszo ami fullscreenben a tetejet nem vagja le, de az alja akkor is a gomboknak van fenntartva, szoval kevesebb fer ki az N7-re mint a mimire ...ez tenyleg leginkabb fektetett modban lehet zavaro, igy leginkabb allitott modon hasznalom en is N7-et bongeszes kozben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest