Új hozzászólás Aktív témák
-
Ailton
tag
válasz
nightshadow #174 üzenetére
Te ne haragudj, de nem gondolhatod, hogy olyan primitív okok álltak emögött, minthogy szegény csávónak nem jutott eszébe semmi, amit hantázhatna... Gondolom nyomós oka volt arra, hogy "elszaladt". (Hülyén hangzik ezt így mondani, de tulajdonképpen ez történt
)
-
Ailton
tag
válasz
nightshadow #171 üzenetére
Na! azért nem semmi filmeket rendezett...
-
Ailton
tag
Óriási, hogy a legprofibb előadó egy indiai volt, nagyon erős akcentussal, amit mondjuk én személy szerint bírok. De eddig ez az egész röhejes...
-
Ailton
tag
válasz
architect26 #102 üzenetére
Feljött, megijedt a tömegtől, zavarba jött, kérdeztek tőle valamit, megpróbált válaszolni, nem igazán sikerült, kapott még egy kérdést, még jobban zavarba jött, hátralépett, megnézte a tv hátulját (hogy minek ne kérdezd) bocsánatot kért és lefutott a színpadról, de azt is olyan esetlenül, hogyha színészi alakítás volt, akkor óriási.
Szegény samsungos ember- aki kérdezte- köpni-nyelni nem tudott. "Uhm, okay"....
Hihetetlen mi színvonaltalanra sikerült ez a műsor: TV -> rendező; Hűtő-sütő-> szakács; kíváncsi vagyok a mosogépre ki jön be, mert ha öreganyám akkor bokán fosom magam...
-
Ailton
tag
Jól láttam, hogy a csávó feljött, elpirult, bocsánatot kért és lement?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest