- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Én is így számítottam, hogy Z4-ből nem lesz se Tablet, se Ultra, se Compact, hanem majd a páratlan számú Z5-ből. (Z1c, z2, Z3c, z4 --> Z5c)
-
Remélhetőleg kamera terén fejlődni fognak! A z3 nekem nagyon kellemes meglepetés volt, nem melegedett, kijelzője elég szép volt, + gyors, ha ezt folytatják nem lesz rossz.
-
ZolkoW
őstag
én is azt várnám, hogy egyszer végre OIS alap lesz náluk a felsőházban.. meg hogy ne a többi csúcsmobil után kullogjanak fotózásban ;-)
-
-Skylake-
addikt
Miota MWC-n prezentalta a samu , hogy hol tart az Exynos fejlesztesben , azota qcmm foldelheto. Amd lett belole. Eddig piacformalo volt , mostantol meg majd probaljak minel kisebbre venni a lemaradast. Teszem hozza , sajnos.
-
ctvagyok
őstag
Hát kamerában valóban ugorhatnának egyet, mert a HTC is elhagyja lassan őket.
A másik pedig a kijelző. Legalábbis szerintem abban is eléggé le vannak még mindig maradva. Persze ha nem iphone vagy samsung mellet nézem akkor okés.
Szerintem a káva annyira nem vészes a zZ óta. Z3C meg abszolút jó méretben és kávában sem rossz annyira. Legalábbis nekem. -
Flind
senior tag
Z3C-nél már teljesen jók a kávák szvsz. A nagytesóknál viszont tényleg faraghatnának belőle.
Bizony, hasznos az OIS. Guríthatnának végre valami jó kamerát a Z4-gyel, ha már eddig nem sikerült (Sonytól vicc). Vagyis manuális módban nem készítenek az új Z-k annyira rossz képeket, de jókat sem. Bár sötétben ászok.
-
t3tv3s
tag
Kíváncsian várom majd a picit. z3c mérete egész jó a kijelző méretéhez képest(bár lehetne még a házból faragni). Sonytól egy optikai képstabilizátort elvárnék..van olyan vállalat amelyik már felső-középkategóriás telefonjában is megtalálható.
-
doooo
veterán
"A fenti oldal egyébkén helyesen megtippelte, hogy egy helyett két S6 is érkezik"
Tényleg? És volt olyan, aki a Note Edge után nem tippelte ugyanezt, helyesen?
Ennyit erről a "fenti oldalról". Z5 pletykák, amikor még a Z4 is csak, a jó ég tudja mikor, fog megjelenni.. -
Halkow.
senior tag
Értelmetlen sárdobálás, szerintem egy z4 csúcsmodel lesz nemsokára aztán talán z4 ultra is megjelenik
-
judas13
addikt
Sony.........
-
big-J
őstag
z5 ultra, 820al, vízálló, 4000+ akksi, had szoljon.
-
darvinya
titán
Nekem nagyon bejön ez a Z3Neo vagy mi.
-
darkpower
aktív tag
Akkor most ezen értesülések szerint a sony majd a teljes 2015-ös évet új csúcskészülékek nélkül fogja kihúzni... ahaaaa
14 napja még lett volna értelme egy ilyen pletykának -
batai15
félisten
hát szerintem ezt a cikket még korai lehozni nem?
-
GeryFlash
veterán
820 késni fog, és csak 2016-ban fog jönni a Z5... De minek kell ez a sz*rkverés, mindjárt jönnek a ,,féléventeújsony" kommentek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik forrás Z4 helyett Z3 Neóról beszél, a másik pedig már az Xperia Z5 termékcsaládról, új dizájnról és Snapdragon 820-as rendszerchipről írogat.
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest