Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Én is így számítottam, hogy Z4-ből nem lesz se Tablet, se Ultra, se Compact, hanem majd a páratlan számú Z5-ből. (Z1c, z2, Z3c, z4 --> Z5c)
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
addikt
Remélhetőleg kamera terén fejlődni fognak! A z3 nekem nagyon kellemes meglepetés volt, nem melegedett, kijelzője elég szép volt, + gyors, ha ezt folytatják nem lesz rossz.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
ZolkoW
őstag
én is azt várnám, hogy egyszer végre OIS alap lesz náluk a felsőházban.. meg hogy ne a többi csúcsmobil után kullogjanak fotózásban ;-)
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-Skylake-
addikt
Miota MWC-n prezentalta a samu , hogy hol tart az Exynos fejlesztesben , azota qcmm foldelheto. Amd lett belole. Eddig piacformalo volt , mostantol meg majd probaljak minel kisebbre venni a lemaradast. Teszem hozza , sajnos.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
ctvagyok
őstag
Hát kamerában valóban ugorhatnának egyet, mert a HTC is elhagyja lassan őket.
A másik pedig a kijelző. Legalábbis szerintem abban is eléggé le vannak még mindig maradva. Persze ha nem iphone vagy samsung mellet nézem akkor okés.
Szerintem a káva annyira nem vészes a zZ óta. Z3C meg abszolút jó méretben és kávában sem rossz annyira. Legalábbis nekem. -
Flind
senior tag
Z3C-nél már teljesen jók a kávák szvsz. A nagytesóknál viszont tényleg faraghatnának belőle.
Bizony, hasznos az OIS. Guríthatnának végre valami jó kamerát a Z4-gyel, ha már eddig nem sikerült (Sonytól vicc). Vagyis manuális módban nem készítenek az új Z-k annyira rossz képeket, de jókat sem. Bár sötétben ászok.
-
t3tv3s
tag
Kíváncsian várom majd a picit. z3c mérete egész jó a kijelző méretéhez képest(bár lehetne még a házból faragni). Sonytól egy optikai képstabilizátort elvárnék..van olyan vállalat amelyik már felső-középkategóriás telefonjában is megtalálható.
-
doooo
veterán
"A fenti oldal egyébkén helyesen megtippelte, hogy egy helyett két S6 is érkezik"
Tényleg? És volt olyan, aki a Note Edge után nem tippelte ugyanezt, helyesen?
Ennyit erről a "fenti oldalról". Z5 pletykák, amikor még a Z4 is csak, a jó ég tudja mikor, fog megjelenni..[ Szerkesztve ]
-
Halkow.
senior tag
Értelmetlen sárdobálás, szerintem egy z4 csúcsmodel lesz nemsokára aztán talán z4 ultra is megjelenik
-
judas13
addikt
Sony.........
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
big-J
őstag
z5 ultra, 820al, vízálló, 4000+ akksi, had szoljon.
-
darvinya
titán
Nekem nagyon bejön ez a Z3Neo vagy mi.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darkpower
aktív tag
Akkor most ezen értesülések szerint a sony majd a teljes 2015-ös évet új csúcskészülékek nélkül fogja kihúzni... ahaaaa
14 napja még lett volna értelme egy ilyen pletykának -
Micsurin
nagyúr
16 előtt NEM lesz 820 , és a Z5 fog kapni talán egy 815 ami semmivel nem lesz kb erősebb a 810-nél és slusz.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
batai15
félisten
hát szerintem ezt a cikket még korai lehozni nem?
-
GeryFlash
veterán
820 késni fog, és csak 2016-ban fog jönni a Z5... De minek kell ez a sz*rkverés, mindjárt jönnek a ,,féléventeújsony" kommentek
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest