Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
freemanone #16 üzenetére
én úgy tudtam hogy a 12-es venti egy 14-es léghozamát tudja produkálni.... de ha duplája, az sem baj
a cikkíró szerintem meg tudja hogy ez a következmény, vagy fordítva esetleg? mivel tudnánk növelni a léghozamot és ezzel a "hűtési teljesítmény növelését" -ahogy írtad- hangozhat el a kérdés... minden más melett: csökkentsük a rést. jött az egyszerű választehát meg is lett a cél nemigaz?
-
Cyberboy42
senior tag
navégre bakker!!! erre vártam egy évet. sajnos kényszerűségből már vettem télen egy régebi modellt, de most már az összeset lecserélem erre... már csak az üzletben jelenjen meg
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest