- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Nem igazán összehasonlítás, de néhány dolgot megmértem mindkettőn itt (középtájt, a grafikonokat kell nézni).
Ezek alapján JS-ben piszok gyors (SunSpider legalábbis), illetve HTML5-ben is nagyon jó (pl. van benne WebGL meg azt hiszem WebM támogatás is). A gyakorlat már kevésbé rózsás, elég sok a "sakktábla".
Ugyanakkor első próbálkozásnak kifejezetten jó lett szerintem, még gondolkodom, hogy mennyire használható az oldalra tett, elhúzható fülválasztó.
-
madstunt
addikt
ez a böngésző szánalom de tényleg
nem opera trollságból mondom, de érdekesképpen a még mindig beta státuszú opera mobile ugyanazon a hardveren (értem itt a milestone/n900 hardverét) olyan teljesítménnyel fut, hogy egy rossz szót nem lehet rá szólni, míg ez olyan lassú, hogy az elmondhatatlan, és ez már RC...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Oppenheimer #21 üzenetére
Még ha futna is, mi van, úgysem tudod irányítani rezisztív képernyőn...
-
catroot
veterán
Akkor maradok továbbra is az Operánál...
-
Xaels
félisten
válasz
Oppenheimer #21 üzenetére
Jujj ez a hozzászólás... Azért a játék teljesen más mint egy böngésző, azt nem is várja el senki, hogy egy közép/alsó-közép kategóriás cuccon menjenek a Gameloft játékok, de másnak sikerül teljesen jól működő, ugyanezek a funkciók használatával tökéletesen működő böngészőt letenni az asztalra. A szoftver és a hardverkövetelmény meg nem feltétlen eredményez minőségi appokat... Lehet olyan appot írni ami 2.3-on megy csak és sz@rt sem ér...
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem tudom mit lovagoltok a hardverkovetelmenyeken... Ennyi erovel rohadt Gameloft amiert nem fut az LG Optimus GT540en a Moderb Combat 2! Ha valaki also, vagy kozepkategorias keszuleket vesz az szembesuljon a hatranyaival. Epp itt az ideje hogy nemely appok hardverkovetelmenyekkel jojjenek, kulonben sosem lesznek olyan jo minoseguek mint az iOSos appok.
-
Xaels
félisten
válasz
Brutális eb #17 üzenetére
Az, de a feljebb linkelt forrás-nál ott vannak a nem támogatott készülékek listája is amik között azért van 1-2 nem túl öreg példány is. Ebben a formában azért én a mozilla helyében elgondolkoznék ezen a szegmensen.
-
Xaels
félisten
The following devices have compatible hardware, but may have software problems when running Firefox. These bugs may be fixed in future versions:
Acer Liquid E - Fennec crashes on startup with Android 2.1 (bug 637424)
Acer Liquid (Liquid A1) - Fennec crashes on startup (bug 606194, fixed in beta 5?)
Archos 101 Internet Tablet - Fennec freezes or crashes (bug 621645)
Motorola Charm - does not have the suggested amount of RAM.
Motorola Droid (Milestone) - Fennec crashes/freezes while running (bug 602252)
Samsung Galaxy S 4G - installation error?
Samsung Nexus S - Fennec crashes/freezes while running (bug 624652, SUMO reports, fixed in Android 2.3.3) -
Oppenheimer
nagyúr
A vadonat uj opera mobilet nem fogom lecserelni erre, mert ez olyan betegesen gyorsra, folyekonyra es hasznalhatora sikerult, hogy nem tudok elkepzelni ennel jobbat. Esku, jobb lett sgs-en a bongeszes mint az i4en.
-
Xaels
félisten
-
Maxentius
addikt
Írják az AppBrain-es linken h 3rd party billentyűzetekkel nem müxik. Pedig böngettem volna magyar swype-pal rajta...
-
Probber
őstag
14MB.
-
Binczet
tag
Nem találom a marketen... Honnan lehet lerántani?
-
Goose-T
veterán
Most akkor release candidate vagy utolsó béta?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Only Armv7, Armv6-tal rendelkező telóra nem megy fel... Ezt is érdemes lenne megemlíteni a hírben, szerintem.
GT540-re próbáltam, és közölte velem, hogy nincs támogatva, hiába van rajta 2.1....
-
z0d1AK
nagyúr
Telefonon használhatatlan, legalábbis a Milestone-on hihetetlenül lassú. Ellenben Nvidia Tegra 2-es tableten hasít és jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest