- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyz2005
csendes tag
Már 2009 közepén járunk. A JavaFX eljutott az 1.2-es szintre a SilverLight a 3-asra és a Flex a 4-es béta 1-ig.
A SilverLight-ról szólva hát Microsoft termék vita nincs,ergo nem árt,ha van egy ASP.NET hostod. A Flex annyival jobb,hogy az ASP.NET-en felül támogatja a PHP,CF(ha már egyszer Adobe) és a J2EE.
Amivel egyértelműen a JavaFX előtt halad a Microsoft és Adobe az a GUI fejlesztés.A Microsoftnak ott van a Blend 3 az Adobénak a Flash Catalyst béta és hol marad a Java? Hát ott,hogy a GUI-val ott kell szöszölni,amíg lehet,hogy a 2 konkurenciával a GUI megalkotása 2-3 óra.
A Flexnél nem ismertem az 1-es változatot,de a 2-est már igen hát már abba is volt vizuális lehetőség,ergo már ott sem kellett az-hogy egy egyszerű példával éljek-,hogy egy gombot kódsorral kelljen elhelyeznem,elég volt ott is csak,hogy ráhúztam a "vászonra" és módosítottam az adatait az IDE-n,ahogy az már régen megszokható volt számomra.
A véleményem az,hogy amíg ezt nem oldják meg addig nem is fogok a JavaFX-el foglalkozni,inkább használom a Flex-et ActionScripttel vagy a Silverlight-ot C#-al vagy Delphi Prism-mel,minthogy egy kinézetet is fel kelljen kódolnom.
Lehet,hogy valaki eszméletlenül szeret gépelni,de én nem tartozom közéjük.Nem friss dolog ez,hogy a komponenseket csak ide-oda huzogattad és az IDE-n módosítottad a méreteit és egyéb paramétereit,hát akkor miért nem csinálta ezt így meg a Sun már az első kiadásnál úgy ahogy a MS vagy az Adobe.Ezt szeretném kijelenteni,hogy ez csak az én egyéni véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest