Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Most itt osztogattak kulcsot az early access-re! Sikeresen kaptam is egy kulcsot.
Baromi szokatlan az irányítás, látszik, hogy régen játszottam Descent-el.
-
negro
őstag
emlekszem erre. de csak egy resszel jatszotta, viszont, h melyikkel azt meg nem mondom
-
Chapel
addikt
Bizony, jól beszél a kolléga. Pont a napokban kerestem rá, hogy kicsit nosztalgiázzak, legalább videón
Forsaken, ohh igen. Nálunk ment anno voodoo2-ön és riva 128-on is. Emlékszem, hazamentem, nézem a gépet, valami új van...megjött a voodoo2, ami persze még társkártya volt és látványosan nagy
-
nghost
tag
már csak egy jó kis Terminal Velocity folytatás hiányzik
-
Mikiller
aktív tag
Nekem jobban tetszett a Forsaken. Lehet azért, mert az 1998-as és picit modernebb volt.Akkoriban indultak a 3D-s VGA-k és a Riva128-on szebb volt,mint a Descent.
-
A második részével rengeteg időt töltöttem, várom ezt az újat. UE4 meg jól hangzik.
-
-
Chapel
addikt
Régi szép emlékek, Doom mellett az első rész volt azon kevés játék között amit lehetett anno lanba haverokkal tolni
Hangulatos, még jó is lehet. Bár a kisördög bennem van és kicsit sajnálom hogy nem kap nagyobb keretet, egy Cryengine3/UE4-el is megnézném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest