- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
válasz
Depression #4 üzenetére
Hmm.. Itt is Nagy Falunak hívják. Ha ez megnyugtat - engem is néztek vidékinek (pedig sajnos szédülök a földúton) és SAJNÁLATTAL fejeztem ki nemleges válaszomat. Negyven éve élek itt. Gyűlölöm. Egy undorító, mocskos, lepattant pöcegödröt csináltak az otthonomból... emlékszem, a hetvenes években feljelentett a szomszéd egy 20x30 cm graffiti miatt. Egy egész utcáról mosatta le a kmb a graffitiket! Ne félj apukám, azóta nem volt flakon a kezemben... Problémák? Emlékszem a tanács előtt tarkóncsapta a cigányt gumibottal a rendőr, és ordított:
"Nem dolgozol??? KMK-s vagy??? Bomlasztod a rendszert??? Lecsukatlak!!! - és üti." Ma meg rohan a barma az "ombucmanhó". És a szörnyű, hogy hagyják.
Miskolcot egyébként nem szeretem. Nagyon sok ott a
cigány.erőteljesen pigmentált polgártárs. De laktam nyugat-magyarországon, imádtam!!!! Ha lenne normálisan megfizetett munka, soha nem jöttem volna vissza ide Trógerfalvára. De sajnos vidéki nagyvárosokban (mindben) élni csak úgy lehet, hogy oda születsz. Bevándorolni csak saját céggel, bejáratott vállalkozással lehet. Nagyon egyszerű - amikor elmégy egy állásinterjúra, és van még ott tíz másik, (A Bözsi néni unokaöccse, a Béla szomszéd barátja, az unokanővérem szomszéda, egy vadidegen... ) akkor ott nem rúgsz labdába. Akkor sem, ha te vagy a legjobb. (szomorú tapasztalat) Úgyhogy én elmentem rendszergazdaként (nagyvállalat, multi) dobozokat rakodni. Hetvenezerért. (2000-2002) Mert kellett a pénz. De nem volt elég. Úgyhogy ha valaki még egyszer azzal jön nekem, hogy olcsóbb vidéken élni, azt komolyan leütöm. (Mi olcsóbb bazze, a teszkóban a tej? A villanyszámlád? A víz, vagy a távfűtésed? Mégis mi olcsóbb???)Kösz, ha elolvastad.
-
dajkopali
addikt
válasz
Depression #4 üzenetére
"Amikor rögtön felismerik, hogy nem közéjük vagy való. És én valóban nem"
Addig jó - pestieknek és nem pestieknek -, amíg így érzed
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged