Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevike
senior tag
Nem tudom hogy irhattam pontos J-vel most, hogy visszaolvastam eleg butanak tunok..
-
tevike
senior tag
A Wildfire S ota az elso Htc-m van nalam A9 szemejeben.
Mindenki irta, hogy gyenge, erotlen..vacak..
Volt S6-edge-edge plus-om, minden zaszlos hajo android fronton (Iphonet hasznaltam mindig viszont), de az elso androidos telefon az elmult 3 evben amit szeretek es minden igenyt kielegit!
Htc mindig is kulonc volt, bizalmat szavazhat neki barki!
-
Scrydhan
senior tag
válasz
CptAdamica #35 üzenetére
Igen ebben az a lényeg hogy már most is tudok,de kiváncsi vagyok hogy a vájvon kívűl bármi is segíteni fogja őket hogy túléljék ezt az évtizedet. De éljenek,imádom a senset, legyen még nagyobb verseny.
-
hdanit610
aktív tag
válasz
CptAdamica #35 üzenetére
Bárki gondolta volna, hogy a Nokia eltűnik a süllyesztőben? Magam sem.
A HTC számomra mindig is szimpatikus volt a Sense miatt. Nagyon szerettem a Desire-t, sajnáltam, amikor eladtam, de akkor jött másfél év után új szerelem.
Kár lenne értük, de manapság ilyen melegedéses hírek, ultrapixel baromság miatt a saját hírnevüket cincálták szét. Ezzel nem lehet mit tenni. A 10-es amúgy tetszik.
-
Crafter32
őstag
válasz
Heisenberg69 #7 üzenetére
Nem hinném, hogy egy telefont 5 évig tart meg bárki is és ezalatt az idő alatt azt várja egy droidtól, hogy folyamatosan frissüljön. Az Iphone és a BlackBerry talán jobb az ilyenekben. De csak azért nem venni meg egy telefont, mert talán jövőre bedobják a kulcsot, nem tartom életszerűnek főleg úgy, hogy sokan évente cserélgetik a telefont isten tudja miért.
-
csubbaka
tag
Ugye azzal mindenki tisztában van, hogy Chou mester nem elhagyta a céget!
-
Badboys
őstag
válasz
Hűű,de okos vagy csodálom,hogy még nem loptak el az eszedért.
Milyen 240 ezres telefonod van, Az biztos,hogy HTC mert annak van supportja még az M 7 t is támogatják pedig már nem mai. Félelmetes eszed van -
És meglepődnek amikor a cég fellendülésbe kezd.
-
hitvanyalak
senior tag
Emlékszem amikor a HTC maga volt a csúcs. Touch Diamond, g1, legend...touch flow,sense...Iszonyatosan szerettem őket!
Pedig egy begyártó cégből nőtte ki magát.
A HUAWEI ugyanezen az úton jár remélem, ők nem csúsznak le. Bár jóval nagyobb cég is. -
Matada2.3
veterán
Érdekesek ezek az ázsiai népek. Nem igazán kötődnek dolgokhoz, ahogy márkákhoz sem.
-
Bar1
aktív tag
Nem tudjuk, miért távozott: mivel korábban háttérbe szorult, lehet nem jött be neki az új, hátravont pozíció vagy nem értett egyet az új stratégiával vagy rosszat sejt és már elhagyja a fedélzetet.
A HTCmint brand, nem hiszem, hogy megszünne, valószínűleg felvásárolja egy nagy márka és a HTC mobilrészlegét meghagyhatja prémiumterméknek ill. a virtuális valóság projektből egy tőkeerős nagyobb gyártó még bőven profitálhat is.
Viszont ehhez nagyobb büdzsé és hatalmas reklámkampány kellene, amit nem biztos, hogy a HTC tud majd vállalni, így lehet, hogy felváráslás lesz a vége, ha önerőből nem megy és nem lesz javuló tendencia.
Év végén okosabbak leszünk. -
törölt tag
Nem illik olyat mondani, hogy én megmondtam. Nem is mondom. Lehet versenyezni : Sony or HTC... ki dobja be előbb.
-
Balint1408
aktív tag
Hajót elhagyni!!!!
-
Dave1984
őstag
Szerintem A brand ek közül a HTC és a Samsung a legjobb!
Kár lenne a HTC ért. Ha nem hagyták volna el a boomsoundot és egy időben jelenik meg az S7el lehet azt választottam volna. Bár maximálisan elégedett vagyok az S7el!
Meglatjuk (remélem) kb 2év mulva mit guritanak. -
ForRedGlory
félisten
Nahát, meglepő...
(#23) FeRRaR1: Én nem hagynám ki a helyedben, mert a végén lehet ez az utolsó HTC telefon. Szurkolok
-
jacis
nagyúr
Valamilyen szinten az is közrejátszott a sikertelenségükben, hogy minden új telefon kiadásával csúsztak és nem keveset hanem nagyon sokat és aki várt rájuk az is vett valami mást. A másik nagy pofon a Huawei féle minőség és jól optimalizált felület volt ami a Huawei megerősödéséig csak a HTC-re volt jellemző.
-
Scrydhan
senior tag
Nem tudok mit mondani,HTC 10 is nagyon jó telefon lett csak megkésett és túl drága lett,ha S7 elött kiadják sikeres is lehetett volna.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Heisenberg69 #15 üzenetére
De mi az user error? Hogy esetleg nem lövögeti ki az alkalmazáskezelőből a nem használt appokat? Mert ha az, akkor az nagyon ciki egy flagshiptől...
Mondjuk te már megmutattad magadat a HTC 10 topikjában, érveket nem várok el tőled...
-
Ez nagy gáz...
-
drfedayn
tag
Pedig úgy illik h a kapitány a hajójával együtt menjen hullámsírba
-
Fejvadi
nagyúr
Annyira jó tanácsokat adott, hogy ragaszkodnak hozzá? Nem úgy fest az elmúlt időszak.
-
brek666
tag
Titanic 3-ról nem csodálom,hogy menekül.
-
takacsbotond
őstag
válasz
A Samu S7-eteg egy OnePlus 3, töredék áron!
-
macskea
őstag
válasz
És jönnek az olyan gondolatok, hogy azért laggol a "bármi", mert az user túl sok appot telepít, használ, próbál ki, nem lövögeti ki manuálisan a nem használt alkalmazásokat, bármi. Kérem szépen, erről szól az okostelefon. Ha valami ezt nem bírja, az nem user error. Mindennapi használatból adódó hiba sosem lehet az, ezt fejlesztőként mondom, felhasználóként meg elvárom.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Erre nem tudok mit írni.
-
Wesder
titán
Na de kapitány... A léket kapott hajót önnek kell utoljára elhagyni
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
CptAdamica #10 üzenetére
Ha valaki user error....azokkal nem lehet mit csinálni
-
janeszgol
félisten
Remelhetoleg ez inkabb pozitiv hir, mint negativ. Hogy inkabb elore viszi a valtozasban a ceget. Mert sajnos az eddigi irany nem tarthato.
-
Szakiii
addikt
Es mennyit kellett erre varni? 7 generaciot? Az emlitett m9 meg mindig lagmentesebb de egy m7 is maradjunk annyiba, mondom ezt ugy hogy a letezo osszes s szerias telefonom volt 3asat kiveve mert ott note 2 lett inkabb. M7et es m9-em is volt(baratnomnek jelenleg is 9 van) es ossze se lehet hasonlitani. Mas dolgokbam lehet jobb a samu de ebben biztos nem.. az s7 sem.
A fentebb emlitett support meg megint olyan hogy htc zaszloshajok mindig hamarabb kapnak foverziovaltast mint a samuk, nem ertem mirol beszeltek, hogy felni kell a supporttol.
10es egy sokkal megbizhatobb telefon lehet bar olyanom nem volt de meg merem elolegezni
-
AS
félisten
válasz
CptAdamica #10 üzenetére
Nem laggol
-
CptAdamica
veterán
válasz
Samu S7 megeszi reggelire? Miben? Laggolásban?
-
Just_Reboot
addikt
A kapitány elhagyta a süllyedő hajót...
-
Lord Sidious
senior tag
én azt hittem a HTC alapítóját hagyta el a józan esze
-
nuke7
veterán
ez vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz hír is lehet - nem látjuk, hogy mi volt a döntés hátterében, és hogy segített-e a HTC-nek a tanácsaival, vagy rossz irányba vitte őket...
-
Dániel
csendes tag
Lehet, hogy pont a tanácsai miatt tart itt a HTC??
-
MartOOn
addikt
Pont most amikor újra a htc adja a nexus mobilt?
-
Plafoon
tag
Csodálkoznak? Az M9 totál rossz mobil volt, az M10 meg kevés a sebek nyalogatására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Peter Chou 11 évig volt a legendás tajvani vállalat vezérigazgatója, az elmúlt egy évben viszont már csak tanácsadói körben tevékenykedett.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Zbook 17 G5 - i7-8850H I 32GB I 512SSD I Nvidia P3200 6GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest