- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Igen, egész jó, de mint ahogy fentebb is írták, én sem feltétlen bánnám, ha ez a pici cucc is vagy egészen fel a kerethez, vagy a Huawei-hez hasonlóan az egyik felső sarokba költözne
.
Egyébként biztos nem én leszek, aki megpróbálna rábeszélni a próbára (mondjuk a Darth Aryon nagyúr pont nem hangzik rosszul, ha már 'Sötét Oldal'), de annyit érdemes tudni, hogy az idei modell pletykái épp kamerahardverben ígérnek hasonló ugrást, mint ahogy a tavalyi Pixel generáció meglépte, ami pont Neked pl. lehet fontosabb, mint hogy milyen és mekkora lik hol van a kijelézőn.
-
GoldhandRent
őstag
az a 3D arcazonosító mennyire 3D? úgy értve, hogy a samu az S8-cal behozta az IR pontok vetítését, az apple rácshálót vetít az arcodra, a huawei nem csak simán kamera alapján dolgozik ? nem tudom, azért kérdezem.. ha nem vetít semmit az arcodra, akkor az annyit és ér, és semmiben nem előzött meg senkit
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest