- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Úgyis júniusban esedékes a váltás, addigra már elkezdenek potyogni az i14 széria pletykái is. Meglátom mik lesznek a lehetőségek, perpillanat Xiaomi a kiválasztott, aztán lehet jövőre próbálom ki az Almát.
Remélhetőleg a 14-es már jobb lesz, számomra a 13-as széria nem jön be fotóban, a 11-es jobban tetszik képalkotásban. -
GoldhandRent
őstag
legnagyob ökörségnek tartom az ilyen és efféle kivágást. feleslegesen világítanak pixelek a kivágás fölött.. inkább tolnák föl 3 (vagy hány) pixellel, és annyival tényleg több lenne a valós kihasznált rész alatta
#93Felesbandi
"de a mostani telom ahol csak lehetseges, felcseszi az agyamat."
én is emiatt váltottam droidról... azóta nyugodt ember vagyok -
Engem még nem győztek meg ezek a pletykák, X-XS-11-12 jött a klasszik szigettel, 13-ra végre változtattak egy kicsit, nem hinném hogy egy év után dobnák is.
Előbb raknak mellé egy touch id-t, vagy a gombba, vagy a kijelző alá, de ezt is csak azért mert a covid miatt nagy a nyomás, amúgy nem foglalkoznának vele. Érdekes adalék hozzá az ipad air touch id beépítése a bekapcsoló gombba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest