- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87 #193 üzenetére
Mi köze ennek a YT kontra (mondjuk) Vimeo nézettségi statisztikához?
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87 #191 üzenetére
Ha hozzáveszed a Google-ökoszisztémát, egyáltalán nem az.
Egyébként csak add össze a YT nézettségi lista első kb. 20-30 helyezettje hánytízmilliárdos (!) letöltést generált, majd nézz meg egy konkurens videómegosztót... Pl. Vimeo. Sokszoros nagyságrendi különbségek vannak.
-
nyisziati
veterán
válasz
Depression #149 üzenetére
Lehet, hogy nem tiltják meg kategórikusan. Befizeted a jogdíjat és táncolhatsz/zenélhetsz/énekelhetsz.
-
nyisziati
veterán
válasz
Depression #142 üzenetére
Valószínűleg Hollywood zsebbenyúlt.
-
nyisziati
veterán
Ennek a fácsé durván a felét teljesítette.
Szerintem ez nem veszélyes. Ráadásul nem volt semmiféle botrány, holott durva jogsértésre nyilván rárepültek volna a jogvédők.
Nézd, amíg négyévente normális választások vannak, én nem féltem a demokráciát. Túlkapások lehetnek, de amíg nem süllyedünk az orosz szintre, hogy lelőjenek/megmérgezzenek ellenzékieket, addig nyugodtan alszom. -
nyisziati
veterán
"Máig lehet érezni a hatását: azóta van disqus és facebook komment szekció sok portál alatt, mert valamiért azokra nem vonatkozott ez. "
Kultúráltabb is lett a hangnem a legtöbb helyen, én speciel örülök neki.
Talán a PH! család az, amelyik a legnagyobb olyan fórummal rendelkező közösség, ahol ezt nem vezették be.
Mondjuk itt azért figyelnek a moderációra. -
nyisziati
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #126 üzenetére
Jó kis novella.
Persze a tárgy erős sarkítás. Ilyen eljárás utoljára az ÁVH/Gestapo keretein belül fordulhatott elő. Persze nem kizárt, hogy jön még egy ilyen kor, de szerintem nem a szerzői jogok megsértése fogja ezt előhozni. -
nyisziati
veterán
válasz
Foglalt név #119 üzenetére
Kb. ennyi.
(#115) dabadab: majd meglátjuk a hosszútávú jogalkalmazásból. Szerintem simán belefér a törvények betartatásába ez is, amit írtam.
-
nyisziati
veterán
Én azt nem értem, minek kell ilyen tartalmakat egyáltalán feltenni? Eleve kritikán aluli a minőség, plusz ha tudod, hogy szerzői jogot sértesz vele mostmár, ami miatt szénné perelhetnek + fizethetsz is, akkor meg pláne érthetetlen.
Ott voltál, élvezted, ennyi.
Aki szintén élvezni akarja, kiveszi netes tékából, vagy előfizet a YT redre, vagy akármi.
Én speciel örülök neki, hogy elkezdték szabályozni a dolgokat, mert már nagyon dzsungelállapotok kezdtek uralkodni, és az ember a tízezres nagyságrendű feltöltött vackok közt egyre nehezebben találja meg a normális, nézhető/hallgatható cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Komoly együttműködésre készül az OpenAI és az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- További aktív témák...
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest