Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• 3ye

tag

válasz robyeger #98 üzenetére

Valószínűleg nem a letöltött videókra találták ki, nem véletlenül van benne egy DVD író/olvasó.
    Persze lehetnek házi készítésű dolgok is, de gondolom abból azért annyit nem csinálsz, hogy naponta másolgatnál rá 20-30 Gb-kat.

Persze megértelek, neked az fontos, de hidd el, sokan nem ezért veszik ezt meg...inkább beviszi suliba jegyzetelni, email-ezni...stb és vannak olyan "diákok" akik nem szeretik a 11"-t, mert nekik kicsi....

• 3ye

tag

Szerintem jó cucc, bár PB-vel még nem volt dolgom, szóval a minőségről nem tudok nyilatkozni, de szerintem ez egy szubjektív dolog. Mindenkinek más tetszik és mindenkinek más igényei vannak. Ez így van rendjén.

110e-ért szerintem egy ilyen notebook jó vétel, arra amira szánják, tökéletes.
    Mindig szem előtt kell tartani, hogy mire kell egy notebook. Néha csodálkozva olvasom a hozzászólásokat, hogy miért nincs benne ez meg az, meg tök gáz, meg lassú.....
    Meg kell érteni, hogy valakinek ez is egy tökéletes notebook és nincs szüksége gigabit lanra.

Egy példa: Nem rég vásároltunk páromnak egy Lenovo Edge-t. Elég sokáig keresgéltem, hogy hol és milyen típus vegyünk. Végül az AMD-s verziónál maradtunk, ez egy Athlon II Neo K325-el felszeret gépezet. Hosszas gondolkodás után, rájöttünk, hogy arra amire páromnak kell, felesleges egy i3 vagy a ULV7300-as.....annyival nem nyújt nagyobbat mint amennyivel többe került annó.
    Lásd: 149e-ért vásároltuk, míg az i3-as 210e-be került volna. Az ULV7300-as pedig 201e-be.
    Kb. 50e a különbség, amire azt mondtam, hogy VICC!

Zárzszóként: Egyáltalán nem bántam meg és párom is nagyon szereti ezt a gépet. Simán elmegy 7 órát átlagos felhasználás mellett: WIFI, WORD, NET....suliban egész nap kibírja.
    Szóval annak akinek kicsi a 11" de mégis csak netezne és word-özne, annak ez a PB egy tökéletes gép, főleg ennyi pénzért!

Új hozzászólás Aktív témák