- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Biztonságosság szempontjából ma már Androidon is jó a helyzet, de jóval hamarabb meg kellett volna lépniük.
Az Android 11-gyel 21 rendszer komponens frissül a Google Play áruházból, tehát ha a gyártó abbahagyja a frissítést, attól te megkapod pl. az alkalmazások által használt beépített rendszer böngésző biztonsági frissítéseit (Android System WebView)
-
Felesbandi
senior tag
Előbb-utóbb lehet én is ezért váltok majd, kivéve ha a Pixeles Tensor chipek hatasara droidon is elterjed a hosszabb termektamogatas.
Csomó ismerősömnek van iPhone-ja, semmi hardveres hibajuk nincs, a regebbi keszulekek még mindig gyorsak, akksijuk jol birja. Így, hogy meg frissiteseket is kapnak, semmi okuk nincs ujabbra cserélniük a készüléküket.
Engem mar csak az tart vissza a valtastol, hogy a frissitesektol eltekintve az androidot preferalom, tovabba meg akarom varni, hogy type-c csatis iPhone-ok is jojjenek (ha jonnek valaha).
-
whatwhatwhat
aktív tag
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ki az aki többszázezres csúcskészüléket vesz, de mégse cseréli le az elkövetkező 4-5 évben. Ha csak egy sima "használható" telefont szeretne, akkor miért nem egy jóval olcsóbb középkategóriásat vett eredetileg? Ha pedig valaki 4 éven belül lecseréli, akkor ez az előny megszűnik létezni. Mert úgyse fogja már megkapni már a 4. update-et se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest