- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
j-cool
tag
Mac és a Szifon a nyerő páros szerintem is.
Szinte mindent szinkronizálhatsz: email, jegyzetek, telefonkönyv, zene...stbNagyon szeretem pl azt, hogyha szifonba egy névhez (pl: Tóth Béla) beírom az email címet, szinkronizálás után a mail kliensbe elég címzettként a Tóth Bélát beírni. Ilyen szintű kompatibilitást nemtudom hogy a windows phone 7-el el lehet e érni. Mindenesetre a rendszer nekem tetszik, de tény, hogy sosem vennék wp7-et.
Egyébként ez a divatbuzizás kifejezetten zavaró, néhány plázás kocsog (fekete pákó edition
) miatt, akik macel és szifonnal menőznek.
A macesek többsége szerintem ha vesz vagy ha nemvesz szifont értelmes meggondolásból teszi.
Csak az a baj, hogy az ilyenekkel nem találkozol gyakran, mert bár ugyanolyanok mint a pc-sek de kevesen vannak és amúgy sem menőznek az apple-el, hanem csak a plázába a menőgyerekekkel. De akkor sem szabad általánosítani, mert vagyunk sokat akik pl munkára használjuk a gépünket nem menőzésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest