- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
j-cool
tag
Mac és a Szifon a nyerő páros szerintem is.
Szinte mindent szinkronizálhatsz: email, jegyzetek, telefonkönyv, zene...stbNagyon szeretem pl azt, hogyha szifonba egy névhez (pl: Tóth Béla) beírom az email címet, szinkronizálás után a mail kliensbe elég címzettként a Tóth Bélát beírni. Ilyen szintű kompatibilitást nemtudom hogy a windows phone 7-el el lehet e érni. Mindenesetre a rendszer nekem tetszik, de tény, hogy sosem vennék wp7-et.
Egyébként ez a divatbuzizás kifejezetten zavaró, néhány plázás kocsog (fekete pákó edition
) miatt, akik macel és szifonnal menőznek.
A macesek többsége szerintem ha vesz vagy ha nemvesz szifont értelmes meggondolásból teszi.
Csak az a baj, hogy az ilyenekkel nem találkozol gyakran, mert bár ugyanolyanok mint a pc-sek de kevesen vannak és amúgy sem menőznek az apple-el, hanem csak a plázába a menőgyerekekkel. De akkor sem szabad általánosítani, mert vagyunk sokat akik pl munkára használjuk a gépünket nem menőzésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest