Új hozzászólás Aktív témák
-
j-cool
tag
webfejlesztéssel, programozással foglalkozom most pl 3 nagyobb projektünk is van (sajnálom is kicsit a gépet, nagyon ritkán van kikapcsolva éjjel is csak sleep).
Emellett a csapattal (akik között van wines, linuxos is
) folyamatosan dolgozunk egy keresőrendszeren amit itt tudsz kipróbálni: [link]www.bluu.hu
Egyébként hazudnék ha azt mondanám kizárólag macen fejlesztek, tesztelési célzatból sokat megy a CentOS is virtualizálva (meg valahogy jobban bízok az ottani C fordítóban, de ez már az én hülyeségem
).
-
j-cool
tag
Persze tudom, egy időben használtam is winel (amikor szervízben volt a mac, régen sajnos ilyen téren nagy gond volt, mert én pl 3-4 hétig nem láttam a gépem).
A kompatibilitás kérdését a winpho7 + mac dologra értettem. Nemkérdés, hogy a microsoft windowsra jól megcsinálta(vagy megcsinálja) a szinkronizációt, de számára a mac mindig is ilyen kényszer dolog volt (pl, látnád az Office-t macen, egy vicc).
-
j-cool
tag
Mac és a Szifon a nyerő páros szerintem is.
Szinte mindent szinkronizálhatsz: email, jegyzetek, telefonkönyv, zene...stbNagyon szeretem pl azt, hogyha szifonba egy névhez (pl: Tóth Béla) beírom az email címet, szinkronizálás után a mail kliensbe elég címzettként a Tóth Bélát beírni. Ilyen szintű kompatibilitást nemtudom hogy a windows phone 7-el el lehet e érni. Mindenesetre a rendszer nekem tetszik, de tény, hogy sosem vennék wp7-et.
Egyébként ez a divatbuzizás kifejezetten zavaró, néhány plázás kocsog (fekete pákó edition
) miatt, akik macel és szifonnal menőznek.
A macesek többsége szerintem ha vesz vagy ha nemvesz szifont értelmes meggondolásból teszi.
Csak az a baj, hogy az ilyenekkel nem találkozol gyakran, mert bár ugyanolyanok mint a pc-sek de kevesen vannak és amúgy sem menőznek az apple-el, hanem csak a plázába a menőgyerekekkel. De akkor sem szabad általánosítani, mert vagyunk sokat akik pl munkára használjuk a gépünket nem menőzésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Hardverkemping június végén
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest