- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Ezt egyrészt megerősíthetem, másrészt meg is cáfolhatom
A feleségem váltott nemrégen android-ról iPhone-ra és valóban a megfelelő Apple alkalmazás elvégezte hibátlanul az adatok átmásolását (kontaktok, üzenetek, képek, zene stb.), de valami elképesztően hosszú ideig másolta az adatokat. Ha jól emlékszem 3-4 óra hosszan. Pedig a feleségemnek nem volt sok telepített alkalmazása, vagy több tíz GB-i zenéje, igaz képek azért voltak. Ja és egyébként wifi-n csinálta. De végül is összejött és nem volt gond vele.
Szerintem, ha ez az új alkalmazás ezt hozza fordított irányban, akkor is jól járunk már.
Egyszerűen szükség van már az egyszerű átjárhatóságra a két rendszer között.A régi iTunes szarakodástól rögvest idegállapotba tudtam kerülni és én pl. akkor hagytam el az almát. De nem kizárt hogy visszatérek egyszer, mert droid fronton egyre kevesebb az ésszerű alternatíva, meg árban is fölzárkóztak az alma mellé (meg hülyeségben is, lásd. töltő elhagyása muhaha)...
-
bostone
addikt
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Mintha a droid vitatkozna önmagával.
Kíváncsi vagyok mikor éri el a folyamat a megfelelő szintet. Biztos ezen spórol a Google, hiába vagy a világ egyik legnagyobb vállalata, 6 forint az 6 forint.@Kanczy: Többször előfordult, hogy lemaradt ez-az. Magyarázatot sem találtam rá, hogy egyes telefonszámok miért nem szerepelnek az új készüléken.
@Somatom: A Viber viszont csak az adott platform saját felhőszolgáltatásába hajlandó menteni. Ettől talán csak a Line borzasztóbb.
És egyébként miért kell megvennem egy alkalmazást kétszer vagy háromszor, ha már egyszer kifizettem Microsoft, Apple vagy a Google boltjában?
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Én mindig nulláról állítom be a telefonjaimat. De a laptopjaimat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest