- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
guifater
tag
Érdekes amit irtál. Természetesen a mikró hdmi-n keresztül kapcsolódik a tv- hez, gyári 3A tápja van. Mivel korábban is csinálta és rendkivül bosszantott, beiktattam a táp áramkörébe egy kapcsolot. Ha az ki van kapcsolva, nem okoz semmilyen problémát. Azonban előfordul, hogy nem kapcsolom ki, ugy marad , és ilyenkor jön a bosszankodás.
Mellesleg ha a Rendszerbeállitásokban kikapcsolom a CEC adaptert, hogyan fogom távirányitani a Kodit? -
guifater
tag
Sziasztok!
Beleszaladtam egy problémába. Több hónapja működik a Liblereck (ha jol irtam) alapu kodi nálam egy Pi 4-esen. Sajnos az utobbi időben a "skynet" életre kelt. Pontosabban őnnállóan, random módon bekapcsolja a készenléti állapora kikapcsolt Samsung 4K-s okos tv-t, illetve átváltja a bemenetet a Kodira. Mind ezt megcsinálja a tv bekapcsol állapotában akkor is, amikor épp egy műsort nézek a tv-n a upc boxon keresztül. Akkor csak átkapcsolja a bemenetet a Kodira. Mi lehet a gond? Segítsetek. Hozzáteszem, nem értek hozzá különösebben, használni tudom. A telepítést a fiam csinálta. Ő most nem elérhető(Covid!)
Várom a szájbamagyarázós válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Elektromos autók - motorok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest