- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Érdeklődve olvasom az eszmecserét a 2GB vs 4GB verziókkal kapcsolatban. Arra használnám kizárólag, hogy egy 4k kijelzőn egész nap folyamatosan egy rövd playlistet játsszon (reklámplakát).
Olvasom, hogy gondok vannak a 4GB-os verzió beszerzésével és felmerül a kérdés, hogy a fent leírt felhasználásra van-e hozzáadott értéke a nagyobb változatnak?Köszönöm a tippeket válaszokat!
-
zsolt_64
senior tag
3816 huf a különbség szerintem ennyit megér. Ez esetben akár
1GB-ra növelheted a video memóriát. Ezt elvileg a videolejátszó pufferelésre is tudja használni.
Mindez fokozottan érvényes uhd4k és vagy dupla monitor esetén.
Azok akik írják a egérmozgás és vagy videolejátszással kapcsolatos szaggatási bajaikat, elfelejtik leírni mennyit allokálnak Video memóriának.
3b+ esetében inkább 256kB a minimum, a maradék hamar betelt. -
SunMount3r
nagyúr
Én csakis a videó lejátszási képességekre értettem és reagáltam és főleg arra, hogy mindehhez egy jóval drágább BD lejátszó kellene (ami a legtöbb esetben még annyira se képes az ilyen jellegű lejátszásra, mint a Pi3, szóval ez a legrosszabb megoldás az összes közül).
A Torrent-et amúgy tudja KODI alól egy ilyen Box is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 5600 1.0TB SSD ÚJ GEFORCE RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest