- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
torma1981 #72 üzenetére
De, van 4k TV-m és kártyám is ami hellyel közzel kihajtja (GTX 1080). Plusz haverral rendszeresen tolunk PS4 Pro-t tehát natív és felskálázott 4k-val is van tapasztalatom.
Nekem majdnem 3 méterre van az 55"-os TV, rohadtul semmi különbség nincs egy normális AA-s 1080p-hez képest. Főleg nem olyan játékokban amik megfelelően akciódúsak. Persze lehet egy 24-es monitoron 50 centiről valami lassú ácsorgós játékban kijönne a dolog, de ki a t*köm játszik azért, hogy ezt csinálja?
De mindenkinek szíve joga 4k-ra költeni a pénzét, csak ez az állandó siránkozás már kezd rohadt fárasztó lenni. Mintha úgy kellene mint egy falat kenyér.... Meg ez az állandó picsogás mindenhol a 4k-ért teljesen megtéveszti a laikusokat akik azt se tudják mit jelent, de kell nekik mert mindenki azt mondja, hogy az az isten és alfa meg omega....
-
nemlehet
őstag
Én sem értem ezt a 4k szenvedést. Minthogyha valami minőségi előrelépés lenne... pedig rohadtul nem. Normális AA-val 1080p játék is teljesen jól néz ki, ha az ember TV-n játszik 2 méterről akkor amúgy se veszi észre. Ha meg igen akkor már rég rossz az a játék.
Sokan úgy beszélnek erről a 4k-ra váltásról mintha valami régóta várt messiás lenne, pedig én rohadtul nem látom, hogy mitől is kéne sürgetve érezni magunkat. Sokkal többet tesz hozzá a játékélményhez a fizika, a rombolható környezet, realisztikus világítás stb... Ezek meg mind mennek 1080pben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Hibás alaplapok!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest