Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz jjeahh #14 üzenetére

Ez lenne az ideális, de az a baj, hogy azok az egyedi felületek nem csak Launcherek, a legtöbb gyártó nem az Android Launcher mellé, hanem ahelyett tesz be egyet és a rendszerbe is belenyúl, átír a felhasználói programok számára csak root joggal hozzáférhető részeket és plusz programokat és szolgáltatásokat csatol, szintén a felhasználó számára nem hozzáférhető részen (emiatt nem tudsz rootolás nélkül törölni olyan programot, amit a gyártó telepített... ami nem ritkán igen idegesítő, főleg ha Play-ről elérhető programok és állandóan regisztrációért kiabáló program is helyet kap, előbbi azért probléma, mert nem frissíthetsz mindent egyszerre, ha elérhető több frissítés, de neked az az egy gyártó által hozzáadott nem kell, hisz akkor plusz helyet foglal az is, mondjuk a Flash frissítése, amit én személy szerint sose használtam).
    Persze, meg lehetne oldani, de ahhoz a Google bevonása is kellene, hisz root jogokat kéne kapnia a programcsomagnak a telepítés idejére nem rootolt telefonokon is, de ebből meg az lenne, hogy amikor frissítenének a felhasználók az Androidot, elveszítenék az egyedi felületeket egy időre, amíg elkészül a frissítés belőlük és amiatt szidnának mindenkit, hisz a Google nem várna a gyártókra az Android frissítés elérhetővé tételével.
    Meg a gyártók is pattognának, hogy nem lenne mivel megkülönböztetni magukat a konkurenciától, ami WP esetében ugye senkit sem zavar.

• Rickazoid

addikt

válasz NivoSzaki #7 üzenetére

USA-ban törvény van rá, hogy lehet és az FBI rá is veszi a cégeket a kiskapuk beépítésére. De ha már valaki lehallgat, inkább az USA legyen, mint Kína. Személyes vélemény.

• Rickazoid

addikt

Ezek a képek engem egy Gingerbread alapú MIUI-ra emlékeztetnek.

"a Huawei készülékek között használható csevegőszoftver"
    Na ezt nem értem sose. Van ezekre millió alternatíva, platformfüggetlen is, akkor miért próbálnak egy saját megoldást erőltetni, amit úgyis max. Kínában használnak. Van valami köze a kínai kormány lehallgathatnékjához?

(#1) Sasal1ty: Hagyjuk már ezt! :W Egyébként is csak olyan modellek miatt perelnek be cégeket, amik eléggé elterjedtek bizonyos piacokon, hogy a károkozás maximalizálható legyen.

Új hozzászólás Aktív témák