Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Mondjuk azt nem értem, hogy miért is kell a programhoz internet kapcsolat. Nélküle nekem viszont nem indul el.
(Olyan gépem akarom futtatni, ami nincs netre kötve)
-
ADAM1337
nagyúr
DX11 minden maxon 460sli-vel(whql 260.89) és 3.8ghz-s i7-el:117 AVG
Amúgy nagyon durva, végig 100% közelében volt a 2 vga. -
joshua7
veterán
válasz
Motion_Blur #23 üzenetére
easily...
-
juliabrilke
veterán
válasz
Motion_Blur #21 üzenetére
Innen már gyorsabban jön lényegesen. Ki is próbálom hamarosan.
-
Motion_Blur
félisten
10.10-es Catalyst
X4 @ 3,85
HD5870 @ 900/1300dx9: avg 135 fps
dx11: avg 76 fps -
szacsee
nagyúr
válasz
juliabrilke #19 üzenetére
Jaja Motion_Blur írta a frankót Guru3D-ről frankón lejön... igaz én az első linkről szedtem nem a mirror #2-ről de nálam amúgy sem jönne szélsebesen.
SzlobiG: Bízok benne az újabb driverek nem rontanak rajta majd.
Mozgott is bennem az agyrágó bogár megint, hogy eladom és HD6xxx lesz belőle, de amíg nem adnak értelmes áron olyan single kártyát ami ennek a teljesítményét tudja másfélszer azoknál a játékoknál amit használok, addig nincs értelme. Nem hiába PH olvasással jár ez a betegség. -
Motion_Blur
félisten
válasz
juliabrilke #19 üzenetére
guru3d/mirror#2
-
Brutális eb
addikt
Elkezedem és remélem ezzel be is fejeződik az értelmetlen flame.
Fúj mocskos csaló nvidia biztos megvették az ubisoftot.
Jaja genya amd mért nem gyárt jobb katit kuka driverek.
Köszi.
Jöhetnek az eredmények és a kulturált eszmecserék. -
juliabrilke
veterán
Tölteném én a tesztet ha nem 100k-val jönne.
-
pengegyerek
aktív tag
Érdekes eredmény lett 10.10- es driverrel. A maximum FPS nőtt 1- gyel míg az átlag csökkent 2- vel ugyanazon beállítások mellett.
-
Manbal
senior tag
Még szerencse hogy egy hulladék játékról beszélünk.
Majd a Frostbite 2 engine, a Crysis 2, meg a Source 2 engine után villogjon az Nv én azt mondom
kár hogy esélye sem lesz
-
pengegyerek
aktív tag
No végre nekem is jutott idő megnézni, hogy mit tud a gépem(adatlapomon) és 1680×1050 minden maxon 8×- os élsimítással 10.9- es ati driverrel átlag 45 FPS- t prodúkált és max 60 FPS-t értem el.
Szóval egyáltalán nem megy rosszúl az ati kártyákon sem.
10.10- es driverrel is meg fogom majd nézni, hogy mennyi pluszt hoz
-
AXisBOLD
addikt
ez az Ati de szar...4830-on meg el se indul
-
smkb
őstag
attól függetlenül hogy GTX460-am van... nem totál mindegy hogy 91fpssel vagy 181-el megy valami
)
A HD5770 41-e is tök elég, ráadásul mindez 1920*1200-ban 8xAA mellett... bőséges... 60hz-es monitoromra nagyon kell a 90 fps pl...
-
SzlobiG
félisten
Ugyanaz az eset van mint HAWX 1-nél nv sokat fizetett ezért biztos megérte.
Azért olyan szarul nem fut ati-n se.
[link]
-
fasirTTT
őstag
le a kalappal az NV előtt
eléggé elpicsázta az ATI-t
többet vártam a 6-os szériától....szal ez a Fermi elég vad lesz a későbbiekben, mikor már kiforrottba lesz -
aram01
nagyúr
válasz
pengegyerek #2 üzenetére
ez egy kapaszkodó lesz az nv fanoknak,biztos sok helyen vissza fog köszönni ez a táblázat
-
pengegyerek
aktív tag
Játszható az ati kártyákon is nem 10-20 FPS- t produkálnak. Az 1. rész is jobban ment Nvidián a 2. miért ne menne jobban akkor
-
Xaels
félisten
Hát igen. Ettől a játéktól nem is vártunk mást. Legalább 10.10-es Catalyst-al mérték mert anélkül még siralmasabb lenne a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged