- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza #25 üzenetére
ATX-re szerintem miota minden az alaplapra van integralva nem sok szukseg van (par kiveteltol eltekintve). mATX-hez csak egy kicsivel kellene ennel nagyobb haz, es nem lenne ennyire limitalt a felhasznalhatosaga. Remelem lesz belole mATX is.
-
arn
félisten
válasz
hibavissza #25 üzenetére
Attol fugg kinek mi a celja... az itx azonos funkciok mellett epp az alaplapnyi magassaggal lesz kisebb. Ez 135mm a magassagbol, ennyi az elteres, ha ez ala megy, utana a mar nem ugyanaz a kettonek a bovithetosege.
-
válasz
hibavissza #25 üzenetére
Szerintem csak a legfelső árkategóriában. Én a Metisembe minden gond nélkül tehetnék egy ilyet, ha meg kicsit mókolok, nagyobbat is.
-
válasz
hibavissza #22 üzenetére
szerintem bele lehet "hekkelni". 1HDD a táp mellé, de ahogy elnézem ez csak SFX táppal megy, 1 HDD pedig a CPU fölé, ami meg erősen limitálja a CPU hűtő magasságát.
2 SSD-t meg ha nem használsz vízhűtést sztem simán be lehet hekkelni felülre.A design meg az egész elrendezése nekem is rohadtul tetszik, viszont az ITX nagyon limitál, egy kicsivel kellene nagyobb ugyanezzel a designnal, hogy belemenjen egy mATX lap, és instant get.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged