- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Schuler888 #16 üzenetére
Az otthoni, szúrkálós vércokurmérő is pontatlan, körülbelüli értéket ad, a gyógyszerek beállításához kórházi eszközök kellenek. Most meg hozzájön egy olyan, ami a vérrel nem is találkozik. Arra jó lesz, hogy jelezzen, ha huzamosabb ideig magasnak értékeli, utána úgyis kórház lesz.
A pontossága kb. meg olyan lesz, mint a lépésszámlálóé. De legalább drágább lesz a biztosításod, ha kötnek veled egyáltalán, bombáznak majd gyógyszerreklámokkal, és az usa visszafordíthat majd a reptéren, ha nincs nálad gyógyszer, vagy inzulin. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #4 üzenetére
Én egyszer hazavittem valami nehezet, majd el is felejtettem. Aztán a karom elkezdet tikkelni. meg kisebb rángatózásokat produkált. Kiderítettem a google-val, h biztosan agyvérzésem van. De ha az mégsem akkor szívinfarktusom. Még jó, h mielőtt mentőt hívtam eszembe jutott a cipekedésem. Egyből jobban is lettem.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Schuler888 #4 üzenetére
Dehogy is
Ha aggaszt valami, mindenképpen vizsgáltasd ki, de aggódni egyelőre szavaz felesleges.
Nekem esszenciális tremorom van, elvileg semmi különösebb oka nincs, de azért előbb nyilván a frászt hozták rám a korai Parkinson parával
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest