Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rozzo
tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Sehogy... Én csak irigykedek (ebben az egy dologban csak) az iPhonesokra..

-
Stanley-B.
őstag
-
DIEGO15
őstag
Az ár lesz ami, lesz. Nem kell e leggagyibbat megvenni, csak példának hoztam, de egy ezresért már kapni nagyon jó kibélelt tokot is, ami nem megy szép pár hónap alatt, tapasztalat. Vagyis a legrosszabb esetben is 4-5 db "gagyi" kijön egy ilyen árából. Mindenki olyat vesz magának amilyet szeretne, és amilyet megenged a pénztárcája, de abban biztos vagyok, hogy nem a magyar pénztárcához vannak szabva ezek az árak, és nem tud annyival többet, mint amennyivel többe kerül.
Részemről a téma lezárva. -
llaszlo
veterán
Ne hasonlítsuk már az eBay-t az itthoni vásárláshoz meg főleg nem a leggagyibb, legsz@rabb tokokat kéne alapul venni. Rendeltem már nem egy cuccot ebayről, hát nem a minőségükről híresek. Tokot is, ami itthon 2x annyiba kerül 4000e Ft és a minősége nem az a húúdejóóóó.
Az iStyle oldalán egyetlen i5 11e Ft-os BŐRtokot találni. A többi mind 10e Ft és az alatt van és azt sem a GION gyártotta és nincs is ott, hogy kézzel vagy mivel készült. A gion katalógusában meg 10e körül vannak a sima bőrtokok (amiket szintén kézzel készítenek), a különlegesek azok amik drágábbak.
Te meg azt írtad, hogy bőven 10e fölött lesz. Nos már most sincs ott, legfeljebb ha valami nagyon különleges egyedit akar az ember. -
-
llaszlo
veterán
Na igen, ez a "gyanítom" tipikus. Ahelyett, hogy megnézted volna az árakat feltételezel. Nyilván a hasamra ütöttem és azért írtam, hogy 8-10e Ft.
Két gagyi 3000Ft-os műbőr tokot vettünk az egyik haverral, nem iPhone-ra, de ugyanaz a gyártó gyártott iPhonehoz is. Kb 6-7 hónap múlva elkezdett szétmálni mindkettőnknek. 200Ft-ért te hol kapsz tokot? -
Vajon milyenek lesznek majd. ,és milyen árban adják majd nálunk

-
DIEGO15
őstag
Gyanítom, hogy bőven 10eFt felett lesz, és "gagyi" műbőrt már kapni 200ft-ért, ami nem is annyira gagyi. A minőség, az minőség, de ennyi pénzért már túlzás, úgy 5eFt-ot érne egy ilyen egyszerű tok szerintem. Ennek ellenére nagyon tetszik az ötlet, és az, hogy magyarok csinálják.

-
Rozzo
tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Esetleg nagyobb is lehetne a piacuk......
-
Rozzo
tag
De miért csak iPhonera?

-
sagit
veterán
Ez a pályázat hol érhető el?
-
Szabtom
senior tag
Jól hangzik.
-
kiskaktusz
addikt
Nagyon jó kezdeményezés a saját terv és tok összeállításának lehetősége.

-
Xero
nagyúr
A kezdeményezés jó.
Kár, hogy semmilyen tokot, bumpert vagy fóliát sem tűrök meg a telefonomon.
-
Azie
őstag
Az első hír életemben, ami az Apple-höz kapcsolódik és pozitív hanggal bír! Grat a kezdeményezéshez!

-
GALARDO
addikt
Ez nem hangzik rosszul, kíváncsian várom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Részemről a téma lezárva.