- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KKaresz45 #76 üzenetére
Egyelőre még csak a régi Atari játékok jöttek szóba, illetve a már meglévő Linux játékok, de ez érthető is, mivel még nincs is kézzel fogható hardver, sőt, még a konkrét hardver sem ismert, de ha van esze az Atarinak, akkor a lehető legtöbb fejlesztővel igyekszik tárgyalni, hogy fejlesszenek kimondottan a gépükre, ahol előny az, hogy lényegében elég megírni egy járékot Linuxra, majd úgy belőni a grafikát, hogy menjen rajta, de azzal a lendülettel a fejlesztő már akár kiteheti a játékát máshova is, szintén Linuxra, Steam-re, GoG-ra, stb.
Arról nem is beszélve, hogy lehet rá tenni majd DOSBox-ot, WINE-t, egyéb emulátorokat, (de akár Kodi-t is) szóval ez inkább annak jó, aki akar egy mini gamer PC-t, amire rá tudja rakni a mindenféle játékait, illetve emellé még jó eséllyel a Steam Link is menni fog vele, így a nappaliba lehet streamelni egy izmosabb PC-ről a játékot, ez a gép meg elég kicsi és halk lesz hozzá, meg esztétikusabb is a TV alatt, mint egy nagy baszom PC
Mindegy, nem akarok senkit meggyőzni arról, hogy vegye meg, csak eszembe jutottak felhasználási módok, illetve nekem anno a Steam Machine is nagyon tetszett, csak ott az ára tartott vissza, meg itthon nem is nagyon volt egyik sem. Ez meg emellett még gyönyörű is, plusz Linuxos, plusz csak 300 dollár, szóval kötelező vétel nekem.
Szerk.: egyébként én nem is nagyon számítok AAA játékokra annyira, de nem is azért fogom venni.
Én egyébként is inkább a retro és indie játékokat imádom, azok meg lesznek bőven rá -
válasz
KKaresz45 #25 üzenetére
Nem is amiatt bukott, hanem leginkább az ár és a gyér hardverkínálat miatt.
De az is tény, hogy egy Xbox vagy PS lényegesen jobb multimédia terén, és valamennyire ez is beleszólt a sikertelenségbe.Itt az ár szerintem rendben van, és a játékkínálat is várhatóan szuper lesz.
Én legalábbis többet is hajlandó lennék érte kifizetni, mindenféle habozás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest