- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, megvolt a bemutató, Lumia 950 novembertől lesz kapható, ár: 550 dolcsi. Ez szerintem simán vállalható. A Continum funkció félelmetesen jó, tényleg olyan az egész, mint egy mini-számítógép. Remélem nálunk is novembertől lesz megvásárolható, simán kell kategória, engem megdumáltak.
950 XL nekem már túl nagy, annak az ára 650 dollár.
-
AS
félisten
2016 ra mondanak egy fémkeretes még nagyobb flagshipet .
-
QwErTy42
addikt
válasz
szupermacs #88 üzenetére
Beugatni nem kellene.
-
AS
félisten
Még
-
gerii
addikt
válasz
BlackTiger #94 üzenetére
6-án kiderül hogy mit is akar az M$, van egy olyan érzésem, hogy nagyon mellélőnek az értékesítéssel (de a termékpalettával is).
-
junior11
veterán
Újabb képek: [link]
-
BlackTiger
tag
Ha én most telefon vásárlás előtt állok és a 735-ös illetve, a 640 LTE közt vacillálok, akkor érdemes-e várnom még? Szerintetek jön-e még több modell? Lejjebb mehet-e majd az eddigiek ára? Illetve ha már ennyi a kérdésem, akkor Ti a kettő közül melyiket ajánlanátok jobban? Esetleg az 550 még ebben az árban lenne (50k)?
-
Ádám16
addikt
En WP userkent azt mondom, hogy Ennyit Lumiaert nem szabad adni. Az, hogy papíron allat a telefon, nem jelent semmit. Biztosan hasitani fog a rendszer, alapfunkcioit kiválóan teljesíti, de az alkalmazások minősége, mennyisége, milyensége egy kalap szar, az MS evek ota nem tud\akar komolyabban foglalkozni ezzel. Most talan próbálnak rafekudni a dologra, de egyelore akkor sem érdemes csucs lumiat venni szerintem.
Raadasul a W10M eddig egy lassu bughalmaz, beigert funkciók sokasága meg Sehol nincs. -
AS
félisten
Jobb lesz mint a Huvey Nexus és olcsóbb is elvileg.
Minden pozitívum egyesül 950 ben -
tomboy0013
veterán
Melyik részét érezted kínos terelésnek? Csak mert nincs kedvem harmadszor is nekiállni elmagyarázni ugyanazt? Olvass vissza, nem bonyolult (mondjuk a szöveg sem amit írtam mégsem fogtad fel..). Arcod van, de az olvasás az még mindig nem megy. Mellesleg a Switch nem filléres és nem is értem, hogy hozod a tabletet egy prémium kategóriás telefon kérdéshez... Meg ki beszélt itt 5,7" vs 5,7" collról? Tudod te egyáltalán milyen rendezvényen vagy?
Lehet nekem rosszak az emlékeim de én még csak hasonlóról sem beszéltem. Bár az eddigi szövegértési képességeidet alapul véve nem.... nem nekem rosszak az emlékeim.
-
Assdak
őstag
válasz
Quasi_modo #78 üzenetére
Kössz a jelzést. Szóljatok az Apple-nek is.
-
Assdak
őstag
-
Assdak
őstag
válasz
liquidgold #72 üzenetére
Na ez legalább igaz. Ki mit érdemel. Ha huszadszorra is a hülyeséget fújja, akkor nem érdemel mást...
"Azért mert úgy nagyobb a kijelző hasznos területe mintha lent lenne még érintőgombnak hely, mert ugye az általában a káva közepén van ami miatt vastagabb lenne mint a szoftveres gomboknál."
Mintha az 5,7" az nem 5,7" lenne kávától függetlenül...
"Igaz csak egy picit. Mert ha nincs káva meg nem lehet normálisan kezelni a telefont, könnyen kieshet a kézből ha nem tudja biztosan fogni az ember."
Dafuq?
"Másrészt, azt mondom, ha a szoftveres gombokat eltünteted egy suhintással akkor máris több a hasznos hely mint egy érintőgombos telefonnál"
Hát persze, mert ha a szoftveres gombokat eltüntetjük, ami amúgy kijelzőn foglalja a helyet, máris meg lesz az 5,7", míg hardveres gombok esetén az 5,7" ami fix, gomboktól függetlenül, egyszer csak elviszi a cica.
"Böngészésnél, multimédiás tartalmak megjelenítésénél meg több a hely eltüntetett szoftveres gombokkal. "fuck logic" ugyebár "
A logikájával már legalább 6" fölött járunk, ha az 5,7-es kijelzőn eltüntetjük a gombokat.
És még utána is azt szajkózza én vagyok a hülye. Ebbe minek a szép szó?
-
barta1991
csendes tag
Tudod elég érdekes ez a kijelzőméretes hw gombos vitatkozásod. Vegyünk alapul egy Lumia 640-et. ha nem szoftveres gombja lenne, és a kijelző alá tennék a gombokat, akkor rettentően idétlenül nézne ki egyrészt, másrész pedig nem lehetne értelmesen használni, mert a user kezéből akaratlanul is kibillenne a telefon, ha megpróbálná őket megnyomni.
-
Assdak
őstag
válasz
tomboy0013 #73 üzenetére
A várt kínos terelés, mikor leesik, hogy a hw gombok nem a kijelzőn vannak, es vegig hulyeseget magyaraztal...Nem is vártam mast.
Hat nem a 20 filléres switch az tuti.
-
tomboy0013
veterán
Te ennyire nem érteni magyar?
Jézusom, ne már. A felfogásoddal és a szemeddel is egyaránt vannak problémák. Ezért inkább a kijelző gombos témát rád hagyom, meguntam, hogy ugyanazt kell magyarázni és nem vagy képes felfogni.
Kíváncsi vagyok nálad mi a prémium kategória, Mesélj kérlek(#72) liquidgold: Minden topikba kell egy bohóc, ez már ilyen bevett szokás
-
Assdak
őstag
válasz
tomboy0013 #68 üzenetére
Nem tudok veled máshogy beszélni amíg jelenleg is azt mantrázod, hogy a 6" hardveres gombok melett nem 6". A kijelző mérete, és a telefon mérete kurvára nem ugyan az. A kijelző méretéből a szoftveres gombok tudnak csak elvenni, a hardveres gombok nem. Ez esetben hol lesz több a hasznos hely? Lesz egy vékony kávád paprikát szeletelni? Ennyit a szellemi korlátokról.
AMOLED színbeállításait állítgathatod te, akkor sem kapsz soha olyan naturális színeket mint IPS-en.Hja persze 930 meg aspire switch 10 el az aláírásodban. Inkább hagyjuk...
-
tomboy0013
veterán
Édes istenem... Esetleg lenézőbb stílusban nem tudsz kommunikálni?
Nem filmezek telefonon ott kezdjük, de néha 1-2 vicces videót megnézegetek vagy játszok egy szókeresőt mert miért ne? Attól még nem vagy komolyabb felnőtt és több meg okosabb ember sem leszel, hogy te ilyeneket nem csinálsz maximum nincs rá igényed plusz az ilyen stílusú vélemény nyilvánítás miatt a szellemi korlátaidat is tökéletesen megmutatod a külvilágnak. De ez ugye egyéni probléma, azért nem erőltetném, lehet te ebben nőttél fel amiért nem hibáztatlak de azért próbálj meg normális stílusban beszélni. Ezek a telefonok már nem csak telefonálásra valók ha esetleg nem tudnád, hanem multimédiás igények kiaknázására is, ami akár az éjszakai videó nézés vagy netezés is lehet. Az, hogy te mire használod egy dolog, de nem sztenderd szerintem...
Másrészt, azt mondom, ha a szoftveres gombokat eltünteted egy suhintással akkor máris több a hasznos hely mint egy érintőgombos telefonnál, hiszen nem a menüben lépkedésről beszélek. Ott tökmindegy mennyi a hasznos és kevésbé hasznos hely. Böngészésnél, multimédiás tartalmak megjelenítésénél meg több a hely eltüntetett szoftveres gombokkal. "fuck logic" ugyebár
Látom AMOLED-es telefont se sokat használtál mostanság. Vagy csak nem sikerült a menüben megtalálni a színbeállításokat. User error-ra nem tudok mit mondani... Betekintési szöggel sincs baj a mai AMOLED-eknél.
Némi fingom azért csak van a prémium kategóriáról hiszen mindig azt használtam -
Assdak
őstag
válasz
tomboy0013 #57 üzenetére
Nagyobb a kijelző hasznos területe? Mitől lenne nagyobb? Pont hogy az SW gomb veszi el a helyet a kjelző HASZNOS méretéből, a HW nem. A káva mérete semmit nem fog változni, és még így is pazarló. Meg lehet nézni egy 1520 esetében mekkora hely kell a szoftveres gomboknak.
Kapcsolj lámpát, amúgy sem egészséges a direkt fény a tök sötétben. Én mondjuk kinőttem már abból a korból, hogy éjszaka a paplan alatt játsszak/videózzak, úgyhogy ez a része hótmindegy.
Próbáld megy tele újjal lenyomni oldalról egy kézzel...
Akkor meg ha amúgy is ott a hely, milyen helypazarlásról beszélünk? fuck logic
Nyilván butaság, csak mert te még az éjjel filmezek a telefonommal kategória vagy, nyilván jobban bejönnek a csiribiri színek.Nyilván fingod nincs mit jelent a prémium kategória.
-
-
Amacs
aktív tag
A 950 ebben a színben nem is néz ki olyan rosszul. Feketében nagyon nem nyerte meg a tetszésem.
-
Воланд
titán
válasz
Kelmerneth #58 üzenetére
van, ami tamogatna, de ettol fuggetlenul csak az uj csucs lumiak fogjak megkapni.
-
tomboy0013
veterán
1. Azért mert úgy nagyobb a kijelző hasznos területe mintha lent lenne még érintőgombnak hely, mert ugye az általában a káva közepén van ami miatt vastagabb lenne mint a szoftveres gomboknál. Igaz csak egy picit. Mert ha nincs káva meg nem lehet normálisan kezelni a telefont, könnyen kieshet a kézből ha nem tudja biztosan fogni az ember.
2. A 930 világít és zavaró...
3. 735-nél nem tapasztaltam kényelmetlenséget egy kezes használat mellett.
4. Ha eltűnne az alsó vastag sáv kiperegne a kezedből a telefon, mint említettem az 1-es pontban.
5. Erre a butaságra inkább nem is reagálok....
6. Helyes.
7. Ha figyelmesen elolvasod az előző hozzászólásom akkor ez a pont nem lenne itt.
8. Minek, mert mindenki ezt csinálja? Látjuk az iPhone is milyen strapabíró vele és még úgy is néz ki mint egy játéktelefon. Meg amúgyis csak rásegít a melegedésre. Tényleges haszna nincs. Elegánsnak elegáns, ennyi. De nem ettől lesz minőségi egy telefon. Az IPS-t meg inkább hagyják meg az alsó kategóriának, de úgy fest onnan is kiszedik. -
szupermacs
veterán
Akkor most 5" vagy 4,7" lesz az 550? Remélem AMOLED és 4,7" marad, ahogy egy előző cikkben is említve volt.
-
aelod
veterán
A Continuum megoldás nem lesz elérhető csak a csúcsgépeknél?
-
plau85
tag
Jó kis telók lesznek ezek, bár én tuti hogy nemváltom le a jó kis 930ast ezekre. Inkább várok még hátha felbukkan a közeljövőben egy 1020as utód
a fizikai gomb engem hidegen hagy, jó legyen a kamerája, zökkenőmentes legyen a rendszer, gyors és megbízható legyen. A continum szerintem remek elgondolás bár ne feledjük, hogy ez lesz az első széria amibe bekerül ergó részemről még tuti nem alapoznék rá hogy minden flottul fog működni. Szerintem kell egy év mire kiforrja magát és a következő szériában már ez is egy fő szempont lesz nálam. Legalább lehet nyugdíjazni a pct amit már úgysem használok játékokra. Alap funkciókat pedig már elfog tudni látni a következő széria lazán szerintem.
-
Assdak
őstag
válasz
tomboy0013 #44 üzenetére
1. A gombokat nem akarom eltüntetni, mert minek.
2. Videozás közben most sem világít éjszaka az arcomba.
3. Szoftveres gombos Lumia 640-et egy kézzel lehetetlen kezelni, mert nem ugyan az az érzékenysége a gombnak mint egy fizikainak ( Lumia 1520-t simán kezelek egy kézzel vezetés közben. )
4. Ha eltűnne az alsó vastag sáv, azt mondom oké, de nem fog, így még feljebb is kell nyulni, ami szintén kényelmetlen.
5. AMOLED pedig a másik igénytelenség.
6. Poli házzal nincs bajom.
7. S6, S6 edge fizikai gombokkal van.
8. A flagship, legyen flagship, arra igen is rakják már rá a fém beépülőket, a fizikai gombokat, és mondjuk egy IPS-t is elbírnék.Nálam jobbat kevesen rühellik az Apple üzletpolitikáját, és ősidőktől kezdve WP-s vagyok, viszont ha ezt is sikerül elkurni, akkor nem csodálkoznék ha sokan váltanának 6S-re, velem együtt.
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013 #44 üzenetére
Én is odavagyok a 930-am fém keretéért, főleg hogy tok van rajta... Felőlem papír is lehetne, ugyanezt a műanyag burkolatot fognám...
-
tomboy0013
veterán
A szoftveres gomb az egyik legjobb dolog az új csúcs Lumiákban. Bármikor eltüntetheted, videózás közben nem világít este az arcodba, játék vagy böngészés közben nem nyomsz rá véletlenül sem. Nem is értem a fanyalgókat. Az sem értem miért lenne igénytelenebb mint az ősrégi lefixált érintőgombok. AMOLED-en sötét témával meg olyan lesz mintha nem is a kijelzőn lenne. A Samu kivételével már az összes neves droid gyártó ugyanezt csinálja ott mégsem sír senki emiatt. Valamiből úgy látszik mindig felesleges problémát kell generálni. Pont mint a polikarbonát házból. Valami okos még le is gagyizta, úgy hogy még meg sem jelent és eddig sem gagyi anyagokat használtak a 920/925/930/1520 stb. burkolatánál sem, pedig mind polikarbonát. Inkább ez mint a Sony Z-k és S6 üveg hátlapja, ami undorító módon gyűjti az ujjlenyomatokat is és ha leejted meg fossá reped. Egy fém keret valóban elfért volna, de akkor meg a melegedés miatt sírnának mint 930-nál. Valami ok mindig van a fanyalgásra ahelyett, hogy örülnétek végre a csúcs Lumianak amit már hosszú ideje sokan vártatok. Na mindegy, ettől nagyobb gond ne legyen az életetekben én az mondom.
-
Kelmerneth
csendes tag
Az azért kimaradt, hogy egy vagon tartozék jár majd az új 9-es szériához. Azt hiszem a WMpoweruser hozta le.
-
-
Benjago
csendes tag
Érdekes ez az 550. Kíváncsi vagyok milyen specifikációkkal érkezik a 750 és a 850.
Ha a 950 tényleg 200 ezer lesz, akkor inkább 850-t veszek. -
QwErTy42
addikt
válasz
Kelmerneth #35 üzenetére
Olyan szerintem egy darabig biztos nem lesz. Pedig ki tudnék vele békülni.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Kelmerneth #33 üzenetére
Az lenne az álom teló. Annyiért még az asszonnyal is összevesznék öt percre.
-
QwErTy42
addikt
Sajnálom, hogy dobták a fém vázat. A 930 nekem pont emiatt nagy kedvenc.
Szomorú, hogy ilyen bazári műanyag szar lett. Egy ilyet biztos nem vennék elő szívesen a partnerek között. -
jacis
nagyúr
Október 6-án a Continuumot is demonstrálni fogja a Microsoft --> engem ez nagyon érdekel
-
babkukta
senior tag
szép speckó, csak kár a formáért... nem vall vmi felsőkategóriás készülékre. Kicsit lehetne L920as, az tetszett
-
Šolaire
veterán
Ahogy elnézem nem kell telefont válltani,,szerintem kihagyok egy generációt.
-
razzorr
őstag
Hihetetlen, ki gondolta volna pár éve, hogy 5" HD belépő szint lesz egyszer. Kemény.
-
janeszgol
félisten
Ó, danke az infót!
Így már világos. (Nem tudtam, igaz akkoriban nem is foglalkoztam vele, pedig elég sokáig a WP volt a mindenem. Elég sok WP-s telefonom is volt, valamelyikből több darab is. Bevallom ha választani kell, én a hardveres gombokra voksolok. Igaz ez a hibaszámot megdobja ugye.)
-
törölt tag
Az 550 az SD415-tel jön, vagy még lejjebb céloznak?
-
Urban Terror
tag
Nagyon jók ezek a MS Lumia telefonok, mind ergonómia, sebesség, mind összeszerelési minőség tekintetében. Én az L800-asommal nagyon elégedett voltam, de valahogy nagyon untam.
-
janeszgol
félisten
Húha. A 610 meg a 800 az WP 7-es széria. Az más történet. Én csak a WP 8 és 8.1 telefonokat hoztam össze. (Amúgy nem volt szofver gombos WP7. Sem a Nokiától, sem a HTC-tól, sem az LG-től, sem a Samsungtól. Mivel valóban, ahogy fölöttem írták, akkor még nem támogatta a rendszer.)
-
Fancy-boy
addikt
Na igen, de úgy tudom, akkor még nem támogatta a rendszer a szoftveres gombokat.
Mondjuk szerintem azóta amúgy is felhígultak a dolgok. Most meg, hogy a Microsoft "átvette a bulit", még inkább úgy tűnik.
Aki például 1520-at használ, annak visszalépés lehet a kisebb kijelző, a gagyi dizájn, meg a szoftveres gombok. ( szerintem ) -
mtm800
senior tag
Felesleges QHD....az árából faragtak volna inkább fém házat hozzá......ilyen burkolattal
max 80 ezres kategória
, híába a belbecs ha külcsín nix.
-
fornettisuti
veterán
az arazas eldontheti sorsat 950-nek
-
janeszgol
félisten
Ígéretesnek tűnnek. A csúcs kategóriát hiányolók el lesznek kényeztetve. Ez az L550 jónak tűnik. Csak az MS tartsa magát valamihez. Ha kiad egy alsókategóriás telefont, ne adja ki utána az alsóbb kategóriásat, aztán a még alsóbbat stb.
-
Giovan!
addikt
válasz
Kelmerneth #10 üzenetére
Igen, ha kicsi lenne a káva. De nézz meg például egy 640-et.
Más: Akinek csak a rendszerrel van baja az majd feltol egy androidot oszt jóvan: [link] -
junior11
veterán
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Először azt hittem, arról lesz a cikk...
-
válasz
Kelmerneth #7 üzenetére
Energiasporolas?
Ez jopofa.
Szerintem nem jobbak. Harom lumiambol ketton voltak, a harmadikon pedig mind az exponalogombot, mind a fizikai erintogombokat hianyolom. -
Bukk900
őstag
A Lumia 550-en az exponáló gomb dicséretes. Az oldalsó káva is rendben van a képről, a jövő héten majd kiderül...
-
950 kijelzon levo navi sav, 550-en viszont fizikai erintogombok.
Az exponalogombos tortenetet ismerem, koszi.
Az en problemam, hogy semmilyen logika nincs benne, miert van vagy eppen miert nincs egy adott keszuleken fizikai erintogomb, legalabbis itt pont a felsokategorian nincs, az ~alson meg van. -
Ádám16
addikt
950:
- onscreen kezelogombok
- polikarbonát hátlap
- unalmas dizájn
- jo vas
- felesleges QHD kijelzo
raadasul a rendszer sincs kesz.
200< aki ezt veszi... -
Van új 3D render is.
-
satz18
őstag
Meglehetősen örömteli, hogy a belépő szinten is HD kijelző van.
-
Azt meg mindig nem ertem, mi alapjan van vagy eppen nincs fizikai erintogombsor a telefonokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest