- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Mielőtt bárki elkezdi szidni a windowst: biztos, hogy nem bennem van a hiba? Biztos a rendszer a rossz, vagy én nem találom, amit keresek? Biztos a windows instabil, vagy én hülyítettem meg a toolbar-vírusírtó-ccleander-regedit kombókkal?
És továbbfejlesztve: ha bármi bajod van az élettel: biztos, hogy nem bennem van a hiba? Kiraboltak az utcán? Biztos, hogy nem én voltam kihívó? Két órát várakoztattak a hivatalban? Biztos, hogy csak ott lehet ezt elintézni? A bank megint lenyúlt egy csomó pénzt? Biztos az a legolcsóbb bank?
Nem fejlesztem tovább, mert már így is túl vagyunk a hardvereken, főleg a windows 9-en!
Most például én nem tudom hogy lehet egy komment egyes részeit szürkíteni, ami offtopic és feketén hagyni, mint ontopic...
-
Krugszvele
senior tag
Mikor a Vista után a windows xp-re hivatkoztak mindig, hogy térjenek vissza ahhoz, ez is arra hasonlít. Nem a win7-hez kell visszatérni, hanem valami újat építeni, létrehozni!
A microsoft egyébként is extrém jó szoftverben-hardverben, bízom benne, hogy a jövő hónapban kijövő windows 9-nek lesz publikus és telepíthető verziója:
Az elsők között leszek, aki felrakja és használni fogja élesben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest