- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #19 üzenetére
Remapolásról van szó, tehát a Bixby funkció kódjára nincs szükség. Az akkor kéne, ha a Bixby funkciót szeretnéd egy másik gombhoz, vagy egy parancsikonhoz hozzárendelni. Az sem biztos, hogy a keycode meghívás menne root nélkül.
-
atike
nagyúr
"A Bixby 2.0 célja..."
Hmm. Majd megtudjuk pár év múlva, hogy mi volt a célja...
-
RaveForce
veterán
Van tobb alternativa is, amikor utoljara neztem megneztem 2t mind2hoz trukkozni kell pc-vel is, tehat annyira nem foglalkoztatott tobbet, nekem eleg hogy kilehet kapcsolni, unalmas idomben lehet belemelyedek, vagy a topikban rakerdezek, pont a zseblampa nem lenne rossz egy gombnyomasra
Kozbe megneztem. Nocsak ez siman mukodik haxxolas nelkul, megy a zseblampa bixby gombbal
-
Somatom
veterán
válasz
RaveForce #11 üzenetére
Itthon korlátlan netem van. Az a munkám, hogy járjam Európát, és hidd el, hogy nagyon sok helyen nincs, vagy nagyon gyenge a net. Nem lakatlan szigeteken, hanem fő közlekedési utakon, ahol az utazónak szüksége lehet némi infóra, segítségre. Basz6om a komplex hangasszisztenst, ha még egy ilyen piti feladatot sem tud megoldani. Valószínűleg gyakrabban lenne arra szükségem, hogy elindítson egy-egy alkalmazást, mint arra az infóra, hogy ki rendezte a Titanicot. Mellesleg (majdnem) minden Androidos telón alapból rendelkezésre áll a Google hangkeresés. Az előbb kipróbáltam, és Magyarul is tökéletesen értette azt a kérdést, hogy "Ki rendezte a Titanicot?". Akkor most miért is kell egy értékes hardvergombot erre a Bixby -minekre pazarolni? OK, aki akarja, az használja! De, ha már kikapcsolhatóvá tette a Samsung, akkor a gombja lehetne remapolható.
-
RaveForce
veterán
Tejoeg. Nem 2004et irunk. Ahol egy hangmintat analizal a sw es az alapjan faek egyszeruseggel inditja a tarsitott alkalmazast.
ez egy komplex hangasszisztens ami kozponti szerverek es az internet fele kommunikal, ha pl olyan kerdest teszel fel hogy ki rendezte a titanicot... vagy te letoltotted az internetet mar?
masik dolog, mar 5 eve is ciki volt okostelo mobilnet nelkul. Ma meg 2017 van. Lassan mar csomag sincs net nelkul, tehat erre hivatkozni 2017ben h net nelkul mit tud.. nem a proliknak keszul a bixby, meg nem is a lakatlan szigetekre...
-
w333
félisten
-
Somatom
veterán
válasz
LurkerSheik #1 üzenetére
Az megy neki, hogy "kapcsold be a zseblámpát"? Mármint angolul, hottentottául, vagy bármilyen nyelven, és net nélkül?
-
Mr. Sword
tag
Várom S8+-ra. Már most is sokat tud, jó hogy magyar nyelvű telefonon is fut, ellenben a Google assistant-el, ami csak akkor áll veled szóba, ha a telefon nyelve is angol. Szerintem már csak arra is jók ezek az asszisztensek, mert az elkövetkező generációk ezekkel játszva fognak megtanulni angolul.
-
Ha eltekintek a kis orszagunktol, sokan beszelnek angolul, elso vilagnyelv.
Vannak akik kevesbe jol, szar kiejtessel vagy egyaltalan nem, viszont a telefon babralasa vegett, kiadhato parancsokkal Bixby-t maris hasznosabban tudom hasznalni, mint Siri-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged