- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Rajtad nem segít, de a korai Redmi 4X-eken színes volt az értesítő led (a különféle értesítésekre külön színt tudtam beállítani, de talán csak a xiaomi.eu rom esetén), nekem is ilyen készülékem volt, az eustockról rendeltem közvetlenül a megjelenése után, 2017. májusában.
-
pusszycat
nagyúr
Amoledre a notifybuddy-t ajánlom. Pár jelzőfény típus mutatóban.
-
Chaser
legenda
-
RoBos
senior tag
Még ez is elképzelhető, sőt lehet, h az új MTK D9000 SoC lesz már benne mire ideér hozzánk egy másik név/brand alatt!
Mondjuk ez elég brutál proci lesz... -
5w40
csendes tag
válasz
Polarstar #40 üzenetére
"Miért nem lehet maximum 5 col kölüli méretben tartós, erős, karakteres mobilt csinálni?"
Mindent lehet csak akarni kell.
Indítasz egy Kickstarter kampányt, hogy aszongya: "Aggyá pénzt és csinálok neked 5" körüli droidos mobilt jól!"
A többi már a te dolgod.Sima liba ahogy az angol mondja.
-
-
RpPRO
őstag
Én még mindig elvagyok a Redmi 4x-emmel.
5 col, HD felbontás, 4100mAh akksi is tartja magát.
-
válasz
#27070592 #39 üzenetére
Az autópiacon van két autótipus ami kicsi viszonylag.
Ebből az egyik a világ legszebb kisautója lett.
A másik csak a modern művészetek topja lett mint divatikon.
Bármilyen meglepő, de a gyártóik kösz jól vannak a SUV-ok árnyékában.
A Lancia jelenleg egy kocsit gyárt. A piac mindent felvesz. Nem állnak le, lesz új kicsikocsi újra.
A Fiat 500-ast nem kell bemuatni. Iszonyat cuki és a villany utód sem nőtt meg! Nem úgy mint a Mini - ami az évek alatt olyan szintem megnőtt mint egy csatahajó!Miért nem lehet maximum 5 col kölüli méretben tartós, erős, karakteres mobilt csinálni?
Az autógyártók kockáztattak és nyertek. A mobilosak közül miért nem mernek csak az elérhetetlen, ismeretlen gyártók alkotni? -
törölt tag
Siralmas hogy 2021-ben egy 6"+os tepsi már az "apró" kategória. Asszem én is átköltözök ios-re, egy 13minivel.
Androidra is begyűrűzött a sok évtizedes jenki marketing-bölcsesség: mivel jót képtelenek vagyunk gyártani, gyártsunk NAGYOT.. majd azt megveszi minden hülye. (lásd autóipar..) -
pusszycat
nagyúr
-
válasz
pusszycat #34 üzenetére
Macsek? Te semmit sem futtatsz a mobilon??
Van most egy Sonym. Legyalultam rendesen a guglit. Minden szart letöröltem, inaktiváltam vagy rövidre zártam. A másfél napos üzemidő hirtelen kilőtt 3,5 naposra.
Én futtatok mindent a másik mobilon, és nem bírja ki a 12 órát távollétet. Mivel a céges szerver mindent naplóz, a mobilarénát is mobilról nézem.
-
Smiro
senior tag
válasz
FireKeeper #20 üzenetére
Szerintem nem áll arányban a méret növekedés az üzemidővel... A tepsi sem tud nagyobb üzemidőt használva, legfeljebb 5000+ akkuval... Nagyobb kijelző, nagyobb fogyasztás.
Cicus: üzemidő általában miért lényeg manapság? Egy napot húzzon esetleg kirándulás/fotó miatt, este megy töltésre. Általában meg munkahelyen biztos van lehetőség, ha gond lenne. A powerbank feltalálása óta meg az előző helyzet sem kezelhetetlen, 20 és 50 ezres (utóbbi féltégla súlyú oké) cucc már az összes tölthető eszközöm biztonságos lemerülés elkerülése miatt, na meg útközben az autóban is van töltő. Nálam ez már nem szempont. -
shiftac
aktív tag
Én se szeretném egyhamar lecserélni a Mi 9 SE-met, ez még az éppen kezelhető méret, bár már itt is kell egy kis nyújtózkodás, hogy a tetejét elérjem.
Remélem az akksija legalább jó lesz és nem a vékonyságra mennek rá.
-
Solten
őstag
145.4 x 65.4 mm (6,28") kijelzo. Ja hogy ez a mai vilagban mar igen apro?
-
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
Az a kijelző mérete nem a telefoné
-
-
Ha egyáltalán jön Európába.
Egyébként szimpatikus készülék, elvileg a három látószögű kamerarendszer is adott lesz a hátlapján, tehát ott sem spórolnak majd. Prémium szegmensben versenyez majd.
Talán az sem lenne ördögtől való, ha a középkategória számára is készítenének egy kompaktabb mobilt. Egy olcsóbb árfekvésű kis opcióért is sírnak az emberek folyamatosan. -
5w40
csendes tag
Mire Európába ér más lesz a neve és a SOC is változik benne.
-
hankock
tag
10 telefonból 10 tepsi...
A gyártók levonták a konzekvenciát, az emberek csak nagy telefont "akarnak" venni.
OH. WELL DONE -
FireKeeper
nagyúr
2021-ben eljutottunk oda hogy egy 6"+ készülék már "apró". de félig csak "magát" hibáztathatja az ember, ha a gyártók azt látják, hogy a tepsik jobban kelnek el mint a kompakt mobilok, akkor tepsiket fog gyártani. az már más kérdés hogy a kis mobiloknál sokszor megvolt a kompromisszum, főleg üzemidőben.
-
stingray
junior tag
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
1080 x 2400 pixel, tehát a képarány 20:9.
-
Mikro = 6,2 col? Vicc!
-
Chaser
legenda
amit tömegesen visznek az emberek, mindig az a néptermék, kb benne van a nevében
lehet a népszerűvel kevered, népszerű az lehet, mint az x3 is
ák szép meg jó, de attól hogy egyiknél mennyi vélemény van meg másiknál, igen kevés statisztikához
én már pl nem is írok véleményt, inkorrekt banda
nagy készülékeket muszáj volt elfogadnia a népnek, mivel leginkább nincs más ( : tehát nem megtanulta, rákényszerült
de árkategória ugrásra még nincs rákényszerítve ettől -
roli543
őstag
Apró? Az Apple 13 mini apró, ez csak kisebb, mint az átlag...
-
Kawauso
aktív tag
Maga az, hogy "néptelefon" egy nem mérhető dolog, legalábbis szerintem.
Viszont jó alapot nyújt az Árukereső-s vélemények száma. A kisebb tárhelyű X3 NFC 119 véleménynél jár, a nagyobb 211-nél. X3 Pro 188 és 139 vélemény. Ha a nagyobb X3 NFC-t veszem alapul, akkor csak az iPhone-ok alatt van több vélemény (Beleértve az SE-t) a Top 20-ban. A koronázatlan királyok a Redmi 9 és a Note 9 Pro közel 500-zal, és mindkettő az X3 NFC méretét követi, utóbbi pedig bőven drágább 50eFt-nál. Szóval a "nép" megtanulta elfogadni a nagy készülékeket, illetve hajlandó akár +80eFt-ot vagy egy kicsit többet is fizetni értük. De az SE Top 5-ös helyezése mutatja, hogy van igény a kisebbre is. -
janeszgol
félisten
Matematikailag elfér (*hajszálpontos). Akkor itt a képarány lehet más úgy, hogy felül semmilyen káva nem lesz. Bár ez meg hihetetlennek hanzgik.
*Szóval igazad lehet, ez a kijelző méretei. Így már csalódás.
*Szerk: a twitter bejegyzés: "Snapdragon 870, 50 Mpx main camera, display 145.4 x 65.4 mm (6,28") AMOLED HDR10 FOD 120Hz FullHD+ (1080x2400)".
Szóval igen, ez a kijelző nyers mérete. -
Chaser
legenda
jó, csak mióta néptelefon egy x3?
legtöbb embernek 50e is sok telefonra, van aki meg kivág rá többszörös árat is - na meg persze az előfizetéssel/részlettel játszós emberkék -
óriásoknál valamivel kisebb, de közel sem kicsi, ahhoz nem ártana csökkenteni mondjuk a kijelző méretét kezdetnek ( : engem speciel nem zavar, szeretem a nagy telefonokat, 4,3" redmi1 anno rendesen kicsi volt nekem, le is cseréltem gyorsan talán 5,5-esre
ha meg olyan lesz mint a mostani xiaomik akkor meg mindegy is mekkora
vásárlás előtt vagyok, eddig mindnél van legalább egy ordas hiba ami miatt azt mondtam inkább nem, sok idő után lehet pápá xiaomit mondok -
Cecevok
tag
Inkább 155,4 az a 145,4... Szerintem...
-
DS39
nagyúr
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
itt valami elírás lesz, 145x65-ös házba nem fér ekkora kijelző. (lehet ez a kijelzőnek a mérete káva nélkül)
-
Kawauso
aktív tag
Ha egy S21 méretet tekintek kisebbnek a vetélytársaknál, néptelefonnak pedig egy X3 NFC-t/Pro-t, akkor magasságból és vastagságból is közel 1,5 cm-rel kevesebb a készülék. Szerintem ez már bőven jó a kompaktabb méretre vágyóknak, de tudom, hogy többen még ennél is kevesebbet akarnak, az meg már tényleg borzasztóan bekorlátozza a lehetőségeket. Úgy érzem, hogy ez a készülék már egy elfogadható kompromisszum lehet az óriások tengerében.
-
Na ez lesz az en készülékem az F3 utan, a méret miatt!
Nagyon varom, mindegy az ár is
-
RoBos
senior tag
Olcsóbb biztos, h nem lesz az F3-nál (több okból sem), de az biztos, h néptelefon lesz itthon és nemzetközi szinten is! Ezt jobban fogják vinni még a cukornál is.
Az Early Bird időszakban majd fel lehet készülni a percek alatt elfogyó készletekre! -
odani
tag
Ne kelljen lecserélnem jövőre sem a Mi 9 SE-met, de ha mégis muszáj lesz, akkor megvan az első számú jelölt!
-
Juhaszatti
addikt
Ez a 6,28" melletti 145.4mm egy picit hihetetlennek tűnik.
Összehasonlításképp:
- i13 Pro 6,1"-en 146,7mm
- S21 6,2"-en 151.7mmAztán persze lehet hogy ezeknél is jobban lefaragták a kávákat, esetleg a képarány lesz más.
-
janeszgol
félisten
De kár, hogy ezt nem a Samsung gyártja! 145 és fél szer 65 és fél milliméter, SD870, oled. Csak a varázsszavakat vettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Távcső topik
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest