- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixelRambo
csendes tag
Én a helyedben kisbusszal mennék Ollantaytamboba, többet látni, az esti utolsó vonattal pedig Aquas Calientesbe. Olcsó szállás is van (gyak. az egész falu szállodákból áll), és mivel mindenki ugyan oda megy 4 előtt már reggeli is van. Hajnali 4-kor már elég hosszú sor van a buszhoz, de menj csak fel korán napfelkeltét nézni!
Ha a kérdésednél maradunk, taxi mindig van. -
PixelRambo
csendes tag
Közel kopasz vagyok, nem tudom mennyiért vágnak hajat
Igen, a frekventált helyekre, látnivalókra gondoltam hogy drága, de egyébként is az egy a szemünkben lepukkant helyhez mérve. Cusco belvárosában nem vettem semmit, ez tény. A Plaza de armastól vagy 20 perc sétára laktam, úgy elviselhető volt. De sokkal drágább mint más hasonló helyek amikhez szerencsém volt, mint pl India vagy Mexikó.
A spanyol ami ide és mindenhová kell az a napszaknak megfelelő köszönés, a kérem és a köszönöm. Ilyen indításra már mosolyognak is, és megértenek bármilyen nyelvenViszont a szolgáltatások árát (taxi, busz) célszerű előre tisztázni, veszett számokat tudnak mondani ha ez elmarad.
Egyébként az tény, hogy én komfortosabb körülmények között voltam, mint te, így drágább is volt. -
PixelRambo
csendes tag
Köszi, remek beszámoló! Szép emlékeket idéz fel.
-
PixelRambo
csendes tag
Én pár hete jöttem meg Peruból, nem kell spanyolul tudnod. Ha felírod magadnak a települések nevét ahová menni szeretnél, és van egy útiterved akkor simán megy angollal is annak ellenére hogy kevesen beszélik. Persze ez attól is függ hol jársz, Cuscoban, Limában a Macchu Pichunál többen fognak megérteni mint a préri közepén. Nekünk volt tervünk, foglalt szállásunk csak Cuscoban volt, de már azt sem tenném, mindenhol van hostel 10-15 USD körül. A pár tíz kilométereket pedig bus collectivo-val (9 fős kisbuszok nem hivatalos gyűjtőjáratként) kell megtenni 2-5-10 solért kivisznek a világból is. Egyébként Peru nem olcsó hely, olyan árak vannak mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged