Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem is szimpatikusabb a Windows mint OS miatt az ilyen megoldás, a mostani Android-os Box-ommal is nyeglődtem eleget, mire minden -majdnem- pöpec lett, sajnos sok esetben a gyártók fw supportjától függ az egész, ráadásul ezért is -viszonylag- eléggé mélyen a zsebbe kellett nyúlni, de jóval olcsóbb volt mint bármilyen HTPC megoldás. Tv-re van kötve, media lejátszás a dolga, "tudom, hogy miért vettem", de tök jó, hogy rendesen lehet vele YT-ozni, böngészni és talán egy kicsit játszani is vele alkalomadtán. Megy még bele majd egy pár Terrás winyó és hálózati tárolónak is jó lesz. És itt ki is fújt a dolog.
Ez az ECS a 2 videó kimenetével meg érdekesebb koncepció már, az egyik a TV-be, a másik mehet az asztali monitorba fixen. Azoktól a prociktól, meg IGP-től játékokat nem várok, de ezen kívül egy otthoni "átlag és munka gép" minden funkcióját ugyanúgy kiváltja. Emellett HTPC is és már meg is vagyunk.
Egyedül az ESC márkanév aggaszt, ritkán hallani róla, jó kérdés a hosszútávú magbízhatósága. A másik pedig továbbra is az ára...
(#2) djnice : Miért az s905-ös kínai Boxok LE-vel nem azok? (A 3D-t leszámítva). Nem kötekedésképpen, csak érdekel, mert ugye ráadásul 5-ödébe kerülhetnek egy ilyennek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Mobil flották
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest