Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Sony srs-xb33 pofátlan másolata gombok, töltőrész, minden ugyanaz. Az 33e volt anno, szal ez így nem olyan olcsó. Köszi a tesztet.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
őstag
-
carl18
addikt
Introducing: Earfun UBOOM L - tuned by me
Oluv tesztjében ez nem annyira egyértelmű.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Van egy Tronsmart Force Pro a tulajdonomban,ami ezt reggelire megeszi. Két darab 7cm kickbass hangszóró,két darab selyem dómmal, plusz két passzív membránnal kiegészítve.Papíron 60w a gyakorlatban azt tudom mondani hogy marha hangos,és ha jó helyre teszed, olyan mint egy hasonló árú 2.1.Az akksi 11000mA ,nem írtam el, másfél kiló a cucc,és 25 ezer forint.
[link][ Szerkesztve ]
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
carl18
addikt
válasz Jack Hunter #6 üzenetére
Dockin pusztítsd el!
Dockin D Fine Plus (Max Volume) Super Bass![ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
z123456z
őstag
válasz Jack Hunter #6 üzenetére
...és gyönyörű is
Lami66
Na, a Denon is pofátlanul másolja a sonyt..."...táncolhato minőség..."
Mondjuk nem értem, hogy kerül tesztre olyan valakihez, akinek nincs ezekkel tapasztalata, ismerete. De azért ezt kihagyjuk.
[ Szerkesztve ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A TWS IEM-ékkel és Bluetooth fejhallgatókkal van némi tapasztalatom, szerintem ezért szánta nekem Bog. De pont a félreértések elkerülése végett igyekeztem többször jelezni a szövegben, amit te is írsz.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
z123456z
őstag
válasz viragdani01 #13 üzenetére
Nem szemrehányásként vagy bárminemű feddésként fogalmaztam így, csak valóban meglepő. Dehát ez egy bemutató cikk, nem összehasonlító teszt. Egyébként én nem írtam volna ezt bele. Bemutattad a készüléket rendesen, oszt' jó napot.
-
Szeko2
tag
Van gluténérzékeny a családban? :-)
-
sh4d0w
félisten
Asszem maradok a Bose SoundLink Revolve+ II-nel...
https://www.coreinfinity.tech
-
Sigma7
tag
Meghallgattam Oluv új összehasonlító tesztjében. Az mindegy, hogy ő mit mond, de jó mikrofonokkal dolgozik. Így simán hallani, hogy nem rossz ez, csak olyan semmilyen.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz viragdani01 #13 üzenetére
Mikor kaptad a hangszórót? Oluv neve mond valamit? Csak azért kérdem, mert az ő első videójában a hangszóróval kapcsolatban azzal kezdte, hogy ő is kapott egyet a gyártótól és nem volt megelégedve a hangjával. Szó, szót követett, és megegyeztek abban, hogy ő megpróbálja belőle kihozni, amit csak lehet. Ennek eredménye egy saját hangolás lett, amivel végül piacra lesz dobva a hangszóró.
Alapból semleges ill. kiegyenlített hangzású, de outdoor módban picit "V"-sebb (ellentétben azzal, amit Te írtál, hogy "a középtartományra kicsit több figyelmet rak").
Szóval én élek a gyanúval, hogy te valamilyen "pre sample"-t kaptál. Ezt jó lenne tisztázni a gyártóval ...#17 Sigma7
"Meghallgattam Oluv új összehasonlító tesztjében."
Mindkét videót? Végighallgattad, tényleg? Jó minőségű fül- v. fejhallgatóval? Azért kérdem, mert akkor hallanod kellett volna, hogy a Vifa-n és a Bose-on kívül kb. mindent vert. Én utóbbinál is jobbnak éreztem, de nem sokkal. -
Predatorr
őstag
Ennél olcsóbban vettem SAL20Bt-t, igaz, annak kell még külön táp, ha nem hálózatról üzemeltetem, de hangminősége (erről, ugye, nem tudjuk a hangtartományt, ami a leglényegesebb lenne egy tesztben, de 100Hz alatt biztosan semmit nem tud) és ereje is van. Hordozható TWS-ben Tronsmart.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
<Adamsky>
nagyúr
"Hallanom kellett volna? :)" - szerintem, igen.
De, akkor nézzük másik irányból! Szerinted melyik szólt nála jobban?#20 Predatorr
"Ennél olcsóbban vettem SAL20Bt-t ... "
Egyrészt gondolom nem most vetted, mert az arukereso tanulsága szerint 2021-ben véget ért a forgalmazása. Az árdiagram szerint a legolcsóbb ár (26e Ft) 2019 augusztusában volt. Most (!) ez a cucc 59,99 Eur, ami ~ 24e Ft. Egyébiránt ismered a mondást: almát almával, körtét, körtével ... vagyis a Somogyi-s cucc nagyon nem ez a kategória. -
Predatorr
őstag
válasz <Adamsky> #21 üzenetére
Ára alapján ugyanaz, hangminőség alapján távolról sem, ez tény. Csak miért fizessem egy duál sokol hangkeltőért egy erősítős hifi hangfalpár árát, még ha az nem is csúcs abban az audio (és nem ár) kategóriában? Az árdiagram (is) átver, hogy ne lásd akkorának az áremelkedést. Nekem 25 090 Ft-ba került futárdíjjal együtt, itt a számla.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
hegedus001
aktív tag
MONYOOOO
-
carl18
addikt
Vettél egy hulladék minőségű hangszórót és komolyan ezt használod a mérvadónak? A SAL Mióta tartozik jó gyártók közé? Én nekem lesülne a pufámrom a bőr....
Én a SAL Cuccoddal egy árban vásároltam sok-sok éve kéz alól a 90-es évek felső kategóriás Sony Hifijét.
És garantálom fel mossa a SAL_AL a padlót. Hangminőségileg teljesen más dimenzió, és a teljesítményről még nem is volt szó.
Majd 30 éves darab, kíváncsi vagyok hol lesz a SAL hangszóród 10 év múlva? De nem kell annak annyi, 3 év után is bemondja a unalmast ha használod. De ha nem használod is tönkre megy majd magától 30 év után xd[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
"Vicces vagy" Nagypapa hifitornya.
Gondoltam válaszolok a Sal(kommentre)
De a SAL 2 hangszórós aktív hifi se egy kategória egy Earfun hordozható hangszóróval.Ezt a nagypapa hangszórót oda rakhatnám pár mai darab mellé.
De mindegy nem is neked szólt a komment, láttom ennyi esett le abból amit írtam.[ Szerkesztve ]
-
foxmastR
csendes tag
Az tök jó hogy aki a tesztet csinálta soha nem használt hordozható hangszórót ez gáz. Fórumozással és youtube tesztekkel többre megyek
A gyökereknek meg üzenem akik itt marják egymást: marjátok máshol[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest