Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
a német amazonon is van, 40 euroert akcioban, mellé még 10% kedvezmenyes voucher is van... par nap alatt meg is jön, én onnan vettem karácsonykor.
-
sxxorp
őstag
Ez nem a legkönnyebb kérdés, pár napja jött meg, futtattam rajta pár órát zajokat egy kis burn-in-ért, de alig használtam még, bejáratós. Nekem a QCY is megfelelt, de ez nagyságrenddel jobb, teltebb hangzású, nagyon sok részletet meg tudok figyelni. Egyelőre a basszust azért túl tudom ingerelni (ha nem feszegetem, akkor nagyon jó). Jon Hopkins - Singularity albumán teszteltem.
Ki/be kapcsolgattam a wifi-t, semmi szakadás. A BT-jel 12 méternél kezdett akadozni, mikor a lakás egyik átlójából a másik felé a 3. fal került a telefon és a fülhallgatók közé 12m távolságra. Csak 10600 Revoluttal a 35$, Olaszországból a debil rendelési időpont ellenére baromi hamar itt volt:
-
Rotate
veterán
nekem is ilyen van, a szakadozást a wifi miatt csinálja. ha kikapcsolom a wifi-t a telefonon, még egyszer sem akadt meg.
alapvetően a wifi/bt interferencia a probléma, szóval ha valakinek ilyen gondja van, az használat közben kapcsolja ki a wifi-t.
-
sxxorp
őstag
Kíváncsian várom a tesztet, csak gyorsan kellett lépnem :)
Szs85: nekem QCY T1 volt az előző, nyílt terepen 100m-re kezdett szakadozni. Egyebekben hozta, amit írtál csak 20$-ért. Egyetlen hiányossága a tartó töltés-kijelzés hiánya volt, még talán, hogy még nem USB-C volt a töltő csatlakozója.
-
forgonati
őstag
Most nem azért hogy fikkantsak, de ha nekem megszakadozik, akkor az kuka. Értem én hogy olcsó, de ha pont az nem működik rendesen amire való, hát izé. Rádobok egy tizest és veszek olyat ami nem szakad meg.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
szs85
tag
Pár hónapja használok egy ilyet. Az alábbiakat ár-érték arányában kell érteni, otthon egy sennheiser 5xx vezetékest használok, és volt pár korábbi vezetékes és kínai sport bluetooth-os fülesem.
+ a hangzásával én maximálisan elégedett vagyok, az árát túl is szárnyalja. A hangok nincsenek túlboost-olva, szerintem alapvető szándék volt a készítőktől a lehetőség szerinti természetes hangzás. A V hangzást én nem érzem dominánsnak, én kifejezetten kiegyensúlyozottnak találom. Egyik tartomány sem telepszik rá a másikra. Ez a legjobb benne.
+ üzemidő
+ hatótáv, ha farzsebben van a teló, az sem zavarja. Bátran mászkálok a lakásban, vagy a munkahelyen, míg a telefon a másik helységben van.
+ passzív zajszűrés
- csatlakozás, gyakran nem csatlakozik automatikusan, a teló bluetooth menüjében rá kell külön segíteni, olykor ekkor is várok, míg a nagyságos asszony hajlandó végre erre
- nyomógombok valóban lehetnének egy fokkal szenzitívebbek, a cikk olvasásakor esett le, hogy tényleg szuper lenne
- mikrofon: panaszkodtak, hogy nem hallanak, ezért a jobb oldalit kiveszem a fülemből, és a szám elé tartva beszélek. Elég mórickás, de így nem kiabálok.A munkahelyen is kérdezgetnek felőle, 40 pluszos korosztály, dicsérem, de nem ajánlom, elsősorban a csatlakozás és másodsorban a mikrofon (főleg utcán) miatt. Sztem alap, hogy a párosítás automatikus legyen, olyan mint itt az oldalon a telóknál a b20-as frekvencia.
A végére kicsit negatív lett, de mindezek ellenére én szeretem ezt a ketyerét, szívesen használom.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hát nem ijedek meg bármilyen megszakadástól az adatátvitelben, hanem visszaküldöm a szar terméket, és főleg nem ajánlom senkinek.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
laci_csk
senior tag
a videoban 30 ora plyatime-t ir, az hogy jon ossze?
a cikk elejen 40 dollarba kerul a vegen mar 40 euroert arusitjak hat ez hamar folment 25%kal[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
Plug Life
senior tag
„Összességében tehát egy-egy másodpercnyi jobb-bal megszakadástól, ebben az árkategóriában nem kell megijedni,” 😆😂
-
törölt tag
Kb. március óta van ilyenem és teljesen egyetértek a cikkel. A stabilitáshoz hozzátenném, hogy edzés közben is használtam (futópad, kocogás, bringa) és még sehogy nem sikerült kiejtenem a fülemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest