Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
nagyon profin összefoglaltad, teljesen egyetértek veled

annó én is kipróbáltam az említett hl2 -es kiszivárgott verziót és valóban tele volt olyan cuccal ami nem volt benne a véglegesben
pl: fegyverek, ellenfelek
csak azt nem tudom hogy ha azt igérték hogy ezek már a hl3 -ba lesznek benne akkor miért ülnek rajta éveket mikor már akkor szinte kész volt az alapjaa doom 3 -hoz annyit tennék hozzá hogy mikor először kipróbáltam szájtátva néztem a a fényeket árnyékokat és a tárgyak fizikáját
akárki akármit mond azóta sincs egyetlen játékban sem olyan fény árnyék effekt
csak azt sajnálom hogy pár dolog abból is kimaradt amit előzetesen beígértekegy quake 1 folytatást el tudnék képzelni egy doom 3 szintű grafikával

itt vannak a videókban látott játékmenet csak kicsit bővebben kicsit másképpen
[link] -
Foo
tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
jáááj, szét vagyok szedve teljesen, tudtam, hogy kapok a pofámra ezért a kommentért. oké, nem is szabadkozom nagyon, egyet értek azzal amit írtál, meg nem is. én leírtam, hogy szubjektív a véleményem, valamint volt benne egy nagy adag cinizmus is, szal ennek tudatában olvasandó, értelmezendő...

mentségemre szolgáljon, hogy szimplán a játékos, a felhasználó szempontjából íródott a kritikám.
még valamit azért hozzátennék. a zseniális megatexture újítás is hiábavaló (és most itt konkrétan a játékba betöltött szerepére gondolok és nem az újítás "játékipari" jelentőségére) ha miközben siklok a légpárnásommal a jégen...
a bugimmal a csodaszép sivatagi tájakon, akkor nem fogok kiszállni és nézegetni egyesével a köveket, hogy "huuuudejoooo ezt még nem láttam de szép". inkább látom értelmét mondjuk egy hagyományos "folyosós" felépítésű fps-ben egyenlőre, ahol kisebb térben jobban érvényesül majd a környezet változatossága. és a vizes effektusok? pl. amikor az épületbe érkezik, látható néhány a falból előtörő vízsugár... hát uramatyám mondd arra, hogy annak bármi közei is vana realisztikushoz!
másik kérdés, hogy mennyi idő lesz fejlesztni erre a motorra ha tényleg mindent kézzel rajzolnak meg, jah és majd milyen vas kell alá? okés ezt is megszoktuk már, hogy ha Carmackék csinálnak valamit, akkor elkezdhetsz gondolkodni egy új konfigban, de minimum egy videokártyában...
ugyanakkor belátom azt is, hogy a fejlődésnek ára van.
és hogy "badarság" volt-e a tech5 forradalmiságát lefitymálni, egy demo alapján?! hmm... majd kiderül!
@proci985: a doom3-at én is éjszaka, sötétben fejhallgatóval toltam, ugyan így a f.e.a.r.-t is.

-
Geller72
veterán
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Ez mind szép és jó. De lehet akármilyen texturing, ha az összkép egy nagy nulla. A grafika nem minden. ezt az idő számtalanszor igazolta. Nem jövök példákkal, van belőlük bőven, még csak nagyon gondolkodni sem kell. A puding próbája az evés. "Möglátjuk"..
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a bugimmal a csodaszép sivatagi tájakon, akkor nem fogok kiszállni és nézegetni egyesével a köveket, hogy "huuuudejoooo ezt még nem láttam de szép". inkább látom értelmét mondjuk egy hagyományos "folyosós" felépítésű fps-ben egyenlőre, ahol kisebb térben jobban érvényesül majd a környezet változatossága. és a vizes effektusok? pl. amikor az épületbe érkezik, látható néhány a falból előtörő vízsugár... hát uramatyám mondd arra, hogy annak bármi közei is vana realisztikushoz!
ugyanakkor belátom azt is, hogy a fejlődésnek ára van.