Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foo
tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
jáááj, szét vagyok szedve teljesen, tudtam, hogy kapok a pofámra ezért a kommentért. oké, nem is szabadkozom nagyon, egyet értek azzal amit írtál, meg nem is. én leírtam, hogy szubjektív a véleményem, valamint volt benne egy nagy adag cinizmus is, szal ennek tudatában olvasandó, értelmezendő...

mentségemre szolgáljon, hogy szimplán a játékos, a felhasználó szempontjából íródott a kritikám.
még valamit azért hozzátennék. a zseniális megatexture újítás is hiábavaló (és most itt konkrétan a játékba betöltött szerepére gondolok és nem az újítás "játékipari" jelentőségére) ha miközben siklok a légpárnásommal a jégen...
a bugimmal a csodaszép sivatagi tájakon, akkor nem fogok kiszállni és nézegetni egyesével a köveket, hogy "huuuudejoooo ezt még nem láttam de szép". inkább látom értelmét mondjuk egy hagyományos "folyosós" felépítésű fps-ben egyenlőre, ahol kisebb térben jobban érvényesül majd a környezet változatossága. és a vizes effektusok? pl. amikor az épületbe érkezik, látható néhány a falból előtörő vízsugár... hát uramatyám mondd arra, hogy annak bármi közei is vana realisztikushoz!
másik kérdés, hogy mennyi idő lesz fejlesztni erre a motorra ha tényleg mindent kézzel rajzolnak meg, jah és majd milyen vas kell alá? okés ezt is megszoktuk már, hogy ha Carmackék csinálnak valamit, akkor elkezdhetsz gondolkodni egy új konfigban, de minimum egy videokártyában...
ugyanakkor belátom azt is, hogy a fejlődésnek ára van.
és hogy "badarság" volt-e a tech5 forradalmiságát lefitymálni, egy demo alapján?! hmm... majd kiderül!
@proci985: a doom3-at én is éjszaka, sötétben fejhallgatóval toltam, ugyan így a f.e.a.r.-t is.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a bugimmal a csodaszép sivatagi tájakon, akkor nem fogok kiszállni és nézegetni egyesével a köveket, hogy "huuuudejoooo ezt még nem láttam de szép". inkább látom értelmét mondjuk egy hagyományos "folyosós" felépítésű fps-ben egyenlőre, ahol kisebb térben jobban érvényesül majd a környezet változatossága. és a vizes effektusok? pl. amikor az épületbe érkezik, látható néhány a falból előtörő vízsugár... hát uramatyám mondd arra, hogy annak bármi közei is vana realisztikushoz!
ugyanakkor belátom azt is, hogy a fejlődésnek ára van.