Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Foo

tag

válasz Bj Brooklyn #59 üzenetére

jáááj, szét vagyok szedve teljesen, tudtam, hogy kapok a pofámra ezért a kommentért. oké, nem is szabadkozom nagyon, egyet értek azzal amit írtál, meg nem is. én leírtam, hogy szubjektív a véleményem, valamint volt benne egy nagy adag cinizmus is, szal ennek tudatában olvasandó, értelmezendő... ;)
    mentségemre szolgáljon, hogy szimplán a játékos, a felhasználó szempontjából íródott a kritikám.

még valamit azért hozzátennék. a zseniális megatexture újítás is hiábavaló (és most itt konkrétan a játékba betöltött szerepére gondolok és nem az újítás "játékipari" jelentőségére) ha miközben siklok a légpárnásommal a jégen... ;] a bugimmal a csodaszép sivatagi tájakon, akkor nem fogok kiszállni és nézegetni egyesével a köveket, hogy "huuuudejoooo ezt még nem láttam de szép". inkább látom értelmét mondjuk egy hagyományos "folyosós" felépítésű fps-ben egyenlőre, ahol kisebb térben jobban érvényesül majd a környezet változatossága. és a vizes effektusok? pl. amikor az épületbe érkezik, látható néhány a falból előtörő vízsugár... hát uramatyám mondd arra, hogy annak bármi közei is vana realisztikushoz!
    másik kérdés, hogy mennyi idő lesz fejlesztni erre a motorra ha tényleg mindent kézzel rajzolnak meg, jah és majd milyen vas kell alá? okés ezt is megszoktuk már, hogy ha Carmackék csinálnak valamit, akkor elkezdhetsz gondolkodni egy új konfigban, de minimum egy videokártyában... :) ugyanakkor belátom azt is, hogy a fejlődésnek ára van.
    és hogy "badarság" volt-e a tech5 forradalmiságát lefitymálni, egy demo alapján?! hmm... majd kiderül! ;)

@proci985: a doom3-at én is éjszaka, sötétben fejhallgatóval toltam, ugyan így a f.e.a.r.-t is. :)

Új hozzászólás Aktív témák