Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel egy ilyen kütyü, akkor az enyém eladó sorba került:
-
zex
aktív tag
válasz
privateer2 #440 üzenetére
Én dx.com-ról rendeltem, de sajnos kb 3 hét használat után meghalt az is!
Három gépen teszteltem, de még csak meg sem nyikkant. A vége az lett, hogy visszaküldtem a kínaiaknak, akik szerencsére visszautalták az árát is, meg még a postaköltséget is....
Most viszont fizetem a DIGI előfizetést (TV-m nincs), tunerem meg nincs, és sajnos nem is tudom mit vehetnék helyette ami elérhető áron van és még megbízható is lenne...
-
zex
aktív tag
Mondjuk ezt jó tudni, de ha jól sejtem akkor ugye így mennie kell otthon az asztali gépemnek is... A NAS meg amúgy is működik, meg olvastam, hogy azzal is megoldható ez, csak nekem nem akarja felismerni a DVB-C vevő részét...
De az is lehet hogy valamit elbénázok, ezért kérdeztem rá!
-
zex
aktív tag
válasz
Atomantiii #415 üzenetére
Kipróbáltam a DVB viewer-t, és valóban nagyon nagyon jól működik vele a tuner. Kicsit bonyolult így elsőre a finomhangolása, de majd azon is átrágom magamat, csak legyen rá kis időm.
MÁS:
Esetleg közületek van-e aki használ XPEnology NAS rendszert? Elvileg meg lehetne oldani, hogy a Tvheadend-el stream-elje a TV-t, de sajnos nekem nem jött össze. Ha esetleg van akinek sikerült, nagyon hálás lennék, ha megosztaná velem tapasztalatait!
Köszönöm előre is!
-
zex
aktív tag
válasz
Atomantiii #415 üzenetére
Köszönöm az infót, megpróbálom a hétvégén megnézni, és majd jelzek, ha gond van!
-
zex
aktív tag
Köszönöm a választ!
Frissítettem a K-Lite codec pack-et a legfrissebbre, és tegnap este tök jól működött a HD is. Ma viszont megint ugyanaz a helyzet, hogy hang van, a kép meg zöld, meg villog, ugrál...
Esetleg milyen másik programot javasoltok amivel ez a tuner megfelelően működik? A ProgDVB-t próbáltam de nem sikerült beállítanom...
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött meg a tunerem, és hát nem igazán akar megfelelően működni... Legfrissebb driver + szoftvert töltöttem le a gyártó honlapjáról, de a HD-s adásokat (DIGI) nem jeleníti meg. Hang az van, de a kép csak valami zöld színes paca..
Van valami ötletetek mit csinálok rosszul?
Köszönettel,
ZEX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest