- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
#65675776 #123 üzenetére
Mondom, hogy F csatlakozós az elosztó.
Mint ez. http://agiron.unas.hu/spd/unas_644758/SP20-Profi-koax-eloszto-splitter-fem-2-utas-5-1000 -
Ffuu444
csendes tag
válasz
#65675776 #115 üzenetére
Rosszul értelmezted. Egy átlagos felhasználónak megfelel az automatikus keresés. De ha egy konkrét programból hiányolsz egy funkciót, akkor a fejlesztőinek írj, például az ő hivatalos fórumukra, lehet meg is fontolják a javaslatodat, de itt nem sokra mész vele azon kívül, hogy felidegesíted magad.
-
gyugyo79
addikt
válasz
#65675776 #105 üzenetére
Ez DVB-C -n és T -n tényleg elég lenne (Kivéve ahol nem egy symbol ratet alkalmaznak az összes frekin). De DVB-S -en (ugye nem is lehet 4 paraméterrel megoldani) még egy teljesen aktuális ini esetén is félelmetes mennyiségű plusz csatornához vezetne amit utána tovább tart rendezni, a feleslegeseket törölni mint egy adott holdról csak azokat a TP-ket lekeresni amik érdekelnek. Az egész ilyen jelegű keresés onnan indult, hogy az jól kezelhető legyen és valószínű utána már nem írták, hozzá ezeknek az egyszerűsített megoldását. Nekem is elesőbb volt műhold mint Digi kábel így pld a forgatós antennához inkább én megcsináltam az iniket amiket azóta is inkább magam frissítek ha változik valami, így pld. amikor anno a TvNetwork utána Digi-s DVB-C is mellé jött már alapból úgy kezdtem, hogy csináltam egyet neki ami ha megvan, minden adat elég gyorsan megvan és a befektetett idő vissza jön amikor a keresés zajlik mert csak azokat a frekiket keresi le amit kell nem megy végig az egészen.
-
Ffuu444
csendes tag
válasz
#65675776 #105 üzenetére
Azért, mert egy átlagos felhasználó nem ért hozzá annyira, hogy megadja ezeket az adatokat. El lehetne intézni egy automata teljes kereséssel is, és ennek minden esetben elégnek kéne lennie. Valószínűleg nem is fordul meg a fejlesztők, fejében, hogy miért akarna valaki mindent bepötyögni egyesével az automata keresés helyett. De mindenfelé vannak olyan felhasználók, akik megosztják a fejlesztőkkel a helyi beállításokat, így belekerülnek azok is. Ahogy minden bizonnyal a gagyi DVBC TVR készítői sem maguk bogarászták ki az újabb verziókhoz a magyarországi Digi honlapról a beállításokat.
-
gyugyo79
addikt
válasz
#65675776 #100 üzenetére
TransEdit-el lehet akármilyen új TP ini-t csinálni amibe azt és úgy lehet felvenni amit csak szeretnél.Jobb is a csatorna keresésre meg azért sincs a programba profibb mert ezt találták ki rá igazán. Én sosem használom az előre definiáltat ini-ket minden műholdnak is csináltam sajátot amiben csak azok a TP-k vannak amik engem érdekelnek..
-
mzso
veterán
válasz
#65675776 #71 üzenetére
Szerintem ez konkrétan igen. Az hogy az újabb driver verzióval ezen a frekvencián 44/68% van és soha semmi nem jön be míg a régivel 68/100% is abszurd. Az hogy dugdosni kell hogy működjön a régivel is inkább szoftver hibára utal.
Más frekvenciák is rosszak. Két csatorna állandóan a többi meg időszakosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest