Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új dizájnt kap a Nova széria friss generációja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
üzenetére
Ez DVB-C -n és T -n tényleg elég lenne (Kivéve ahol nem egy symbol ratet alkalmaznak az összes frekin). De DVB-S -en (ugye nem is lehet 4 paraméterrel megoldani) még egy teljesen aktuális ini esetén is félelmetes mennyiségű plusz csatornához vezetne amit utána tovább tart rendezni, a feleslegeseket törölni mint egy adott holdról csak azokat a TP-ket lekeresni amik érdekelnek. Az egész ilyen jelegű keresés onnan indult, hogy az jól kezelhető legyen és valószínű utána már nem írták, hozzá ezeknek az egyszerűsített megoldását. Nekem is elesőbb volt műhold mint Digi kábel így pld a forgatós antennához inkább én megcsináltam az iniket amiket azóta is inkább magam frissítek ha változik valami, így pld. amikor anno a TvNetwork utána Digi-s DVB-C is mellé jött már alapból úgy kezdtem, hogy csináltam egyet neki ami ha megvan, minden adat elég gyorsan megvan és a befektetett idő vissza jön amikor a keresés zajlik mert csak azokat a frekiket keresi le amit kell nem megy végig az egészen.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hardcore café
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest