Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Nem probléma, köszi, hogy segítesz, nekem is az időm limitált most erre. Galvanikus leválasztó cuccal sem jutottam előre. Igen, nekem is az a gyanúm, hogy megkönnyült a forrasztás. Kép alapján szerinted elég lenne forrasztani? Nem verhetem szét esetleg az USB részét a gépemnek?
De közben rendeltem egy új eszközt, ami megérkezés után kiderült "szerencsére" Sony chipes, így a Debian Buster gépem kernele nem tudja lekezelni alapból, csak valami kernel modul fordítással és társaival. Ez nekem már nem út. Tizenöt évvel ezelőtt még örültem volna ennek a kihívásnak :-), most ilyenre nincs időm. Ez a stick Lengyelországból jött, de rendeltem egyet Kínából is és rendeltem mellé egy MyGica T230-at is, szintén Kína. A lengyel ugye itt van, de Sony-s, a kínai szállítmány meg majd egyszer csak ideér, ha mázlim van Panás. T230-at meg a világképem tágítására vettem. :-)
A Sonys sticket próbáltam Virtualbox alatti Ubuntu 20.04-gyel, az látja a Sony chip-et, tehát a stick maga jó. Mondjuk elsőre ment, átdugtam egy másik USB portba, utána csak DVB-T volt. Most vagy a Bustert lecserélem Ubuntura, vagy próbálom virtuális gép alól használni a Sonys sticket. Most igazából egyik sem tölt el jó kedvvel... Vagy várom a kínai szállítmányt, hátha Panás vagy a T230 kevesebb nyűggel izzítható be.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Béta iOS-t használók topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Renault, Dacia topik
- Formula-1 humoros
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest