Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
-
Duck663
őstag
válasz
wjbhbdux #148 üzenetére
Hehehehe
hát ezen most szakadtam...
"közveszély színhelyén", "valótlan tény"
na már tudom, kihez kell fordulnom, ha halálos fegyverrel felérő dumára van szükségem!
Egyébként Synthwave-nek igaza van, lehet találni még normális áron HDD-t, de nagyon igyekezni kell, mert lehet holnap nem lesz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
wjbhbdux #148 üzenetére
Igen, a PH!-s trollok is gyakran küldenek fabulákat távirat formájában a kóterből. Mellesleg semmi valótlant nem állítottam, ahogy a valóságot sem ferdítettem semerre, hiszen láthatóan megindult fölfelé a nagyobb kapacitású merevlemezek ára, és még az oly könnyedén figyelmen kívül hagyott, szubjektív véleményt jelző "szerintem" szócska is szerepelt a mondatban. A "közveszély színhelyén" viszont határozottan tetszett.
Nyilvánosan elkövetett rágalmazásért és becsületsértésért mennyi szabadságvesztés szabható ki?
De akkor ne vegyen, érted, nekem nem oszt, nem szoroz; nem fűződik érdekem a vásárlásához, hiszen nem kereskedem ilyesmivel és százalékot sem kapok sehonnan a kasszába jutott pénzből, csak majd akkor se legyen zavar és nyugtalanság, ha most nem veszi meg (pedig megtehetné), de esetleg tényleg tartósan elszállnak az árak, ami a VGA piacot és a nem lankadó kriptovaluta lázat látva szerintem nem zárható ki száz százalékos bizonysággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest