- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Közben azt olvasom, hogy főleg nem kiskereskedelmi forgalomba szánt (OEM) HDD-knél fordul elő ez a power disable feature. A tiéd is OEM verzió esetleg? Nekem a HGST szintén OEM verzió (valószínűleg Dell). Meg, hogy egész új tápok sem jól kezelik ezt (pl. Seasonic), illetve NAS rack-ek sem.
-
jattila48
aktív tag
Lehet mindkét gépben kicsit régebbi táp. Nekem egy 3 éves táppal sem ment, én is 2 gépben próbáltan először. Ilyen átalakító kábelt bármely számtek boltban kapsz 1-2 száz Ft-ért. esetleg kipróbálhatod külső USB átalakítóval, azzal is mennie kell. Én a helyedben mindenképp ezt próbálnám ki először. Nagy esély van rá, hogy ez a probléma.
Egyébként nem minden HDD-ben van ez a "power disable feature", még akkor sem, ha látszólag ugyanaz a típusuk. Főleg szerver HDD-kben alkalmazzák, de most már egyre gyakrabban. -
jattila48
aktív tag
Milyen HDD? Próbáld meg molex->sata tápátalakító kábellel bekötni. Nekem is ez volt egy HGST UltraStar-ral. A tápod sata csatlakozójának 3. pinje 3,3 V-ot ad át, amit egyes HDD-k leállítására használnak. A tápátalakító kábel azonban ezt nem viszi át, így a HDD elindul. Ez fícsör, nem hiba! Egy próbát megér.
[link]
[link] -
Nem, egyáltalán nem tartom ezt én sem jó iránynak. A kriptovalutákat közgazdasági nonszensznek látom.
De nem tudok felháborodni azon, hogy egy adott lehetőséggel, mellesleg nem kis kockázatot vállalva, emberek élnek, még ha az az én érdekeimmel ellentétes is.
Négy évvel ezelőtt beszállhattam volna, adódott egy baráti lehetőség. Nem éltem vele, mert nem mertem egy millió forintot kockáztatni. Aki helyettem szállt be, márciusban 40 millió fölötti hasznot realizált. Nem tudok rá haragudni, legfeljebb magamra -- de a mai fejemmel sem szállnék be.
MaCS
-
Dragon3000
nagyúr
Én 3*8TB + 12TB-tal bővítettem egyik sem héliumos és a sebességekkel sem volt eddig gondom, pedig mindegyiken végig ment az írás teszt. Igaz nem boltban vettem, de ott sokkal többe is került volna. Két 8TB-os bontatlan volt, a harmadik használt, a 12TB is új volt.
#72 sb
Nekem ezzel az egésszel csak annyi gondom van, hogy lassan minden árát emelik a bányászokra hivatkozva még, akkor is amikor közük nincs a dologhoz. Elindult pár dolog, aminek az ára miattuk is meglódult, aztán mindenki más is beállt a sorba, hogy nagy haszont rakjanak zsebre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest