- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki's
tag
válasz
FehérHolló #52 üzenetére
Majd ha jelentkezel az X-Faktorba!
-
FehérHolló
veterán
Mikor énekelhetem ismét a mikrofonba, hogy "Born to be wi-i-ild."???
-
Teasüti
nagyúr
Ez a játék ordít érte, h legyen benne masszív physx.
Széjjel b.szni benne alapjaiban az egész pályát! -
talpalavalo
aktív tag
Noh nem is tudom örüljünk-e??? Ideje volt már az biztos a gameplay az nem volt valami hűde éles majd ha valami ingame trailer elkészül majd utánna talán..
-
Findzs
addikt
válasz
Darth_Revan #48 üzenetére
nem is olyan régen:
[link]
attól függ persze mennyi az az "említésre méltó pénzösszeg" amit ezekkel kerestek
van egy sejtésem hogy biztos több annál amit egész életemben kerestem ill keresni fogok és ez az én szemszögemből nézve ez "említésre méltó pénzösszeg" -
balint1112
csendes tag
Ez egy remek ötlet hogy egy ilyen klasszikust felújítottak szerintem énis kipróbálom majd
-
Findzs
addikt
nem lepett meg ez a hír
egy ekkora franchise-ost nem lehet parlagon hagyni
pénzt fog hozni a konyhára nem is keveset -
Dyingsoul
veterán
Hát én akkor sem hiszem el, ez tuti hogy újabb kacsa. Lassan a DNF jobban hoz a konyhára a hitegetésekkel, mintha megjelenne...
-
PetX
aktív tag
Jéééé, nincs is április 1. !
-
Isee
senior tag
Véééégre
-
Forceman
tag
Amikor elolvastam a címet, az gondoltam : Persze újabb 3 db kép és hogy "láthatólagosan készül", de kellemesen csalódtam.
Viszont elkezdtem gondolkodni egy gyűjtői kiadáson. Esetleg adhatnának mellé egy 30 kilós súlyzót. -
myckie2
őstag
Látszik a videóban is hogy nem tud rajzolni x360-on
hihetetlen XD
Ha kijön akkor sem fogom elhinni
-
P00By
nagyúr
Én még most sem hiszem el
-
zoltanz
nagyúr
válasz
TazLeacher #35 üzenetére
Ilyen fiatal vagy? Bocs ezt nem hagyhattam ki.
-
TazLeacher
nagyúr
Mit fogunk most évtizedekig várni? Az új GT5-öt...
-
zoltanz
nagyúr
Persze meg Elvis mindig él. Majd ha a boltok polcain lesz elhiszem, mondjuk ha az EA vagy az MS jelentette volna be az megint más lett volna.
-
zsigus
őstag
DNF: Did Not Fisish
Találó a név
-
Kivi leszek, de attól tartok, ha meg is jelenik, nem lesz különb bármelyik ilyesmi hent-től.
De ne legyen igazam és alkossanak újat.(azt hittem lesz itt vagy 100hsz
)
mellesleg nem tetszenek a képek, nem olyan tökös mint annak idején volt... már olyan kis fiatalos kigyúrt senkike lett
-
greenhornet
csendes tag
Juhéj! Már csak 10 év és megjelenik!!! :-D
-
oneiros
tag
-
Morden24
nagyúr
Ebből is látszik, hogy az a töketlen lúzer 3D Realms megérdemelte, hogy szétkergessék őket...
Most majd mások learatják a (megjegyzem, jól megérdemelt) babérokat. -
JetiRulez
őstag
Hivatalos honlap? Híreken kívül mást nem találok róla.
Majd elhiszem, ha megjelenik.nem_tom az előbb ilyet kérdez tőlem: Mi az a Duke Nukem Forever?
-
julius666
addikt
válasz
Robi BALBOA #19 üzenetére
Bulletstorm. Az úgyis kisujjból fogja az új Duke-t lenyomni, ezt most borítékolom, mert az jó játék lesz, ez pedig tuti csak valami rókabőr.
-
dfdfdf
őstag
válasz
afterburner_ #18 üzenetére
Hát én 3szor toltam végig ps3on a Resistance-ot az első kín szenvedés volt de megtanultam.
De egérrel kb 4xer gyorsabb és sokszor pontosabb vagyok -
srph25
tag
válasz
Robi BALBOA #19 üzenetére
A zene ilyesmi lesz: [link]
-
hommeros
őstag
válasz
afterburner_ #18 üzenetére
Türelem kell hozzá és idő. Aztán menne vele a játék. 1 hónap alatt lazán elsajátítható.
-
Robi BALBOA
őstag
Na ez már hiányzik egy ízig-vérig szeletelős/hentelős game!
Remélem a régi zenék maradnak valamilyen átdolgozott formában és a duma is hasonló lesz mint régen!
Csak jelenjen már meg aztán mehet a hentelés IDEGBŐL! -
Scholes9
nagyúr
Azért tegnap elég sok volt a hitetlenkedő, épp ezért érdemes megvárni míg biztos forrásból érkezik a megerősítés
-
hommeros
őstag
válasz
Johnny Cage #3 üzenetére
Erősen egyre gondoltunk.
Illetve nekem úgy tűnik, hogy mintha nem egyedi motor hajtaná a játékot,hanem egy másik ismertebb FPS játék motorját kölcsönözték volna.
DE ha másért nem, a nosztalgia miatt eladható lesz.
-
srph25
tag
Ha ez a 2 dolog meglesz, már nem fogok csalódni:
-Duke3D feeling
-hosszú játékidő
Jöhetne már az a HD trailer!
Amúgy úgy tűnik, a 3DR feloszlott, a Duke fórumjaikat is leállították. RIP -
-
ddekany
veterán
Én ezzel a DNF-el mindig úgy voltam, hogy ennyi huzavona után már csak kiadja valaki, hisz ettől akkora "marketing értéke" lett, hogy ha csak valami tucat-FPS-st csinálnak amiben a régi szereplők/hangok vannak, már azt is rengetegen meg fogják venni. Másfelől már lassan kifutnak az időből, hiszen az a korosztály akinek a Duke bácsi bármit is jelent érzelmileg (nosztalgia, összement haverok széttaposását LAN-partin...), már lassan kiöregszik ezekből. Szóval tán az utolsó néhány év, mikor kaszálhatnak ezen. Aki meg most fiatal, annak talán nem jelent már semmit az egész.
-
xKacsax
aktív tag
Hiszek benne hogy ez most tényleg nem kamu hír és meg fog jelenni. Egy biztos vagy konzolon vagy Pc -n de tuti hogy ki fogom próbálni.
-
Gl4diator
tag
Szerintem már nem kéne erőltetni Duke-ot. 10 éve még jó lett volna, de mára...Nyugodjék békében
-
wolfman
veterán
Abszolúte borzalmas operatőr munka, minőség. Fenéket se látni, csak azt hogy borzalmasan irányítják a hombárfejűek a játékot a kontrollerrel. Jöjjön valami videó HD minőségben aztán meg tudom mondani hogy szép-e, jó-e.
-
pschio
őstag
Ohhhooo. Hiszem ha látom
-
Tikakukac
titán
Nah ez a hír volt az, amit tényleg 3-szor olvastam el mert nem bírtam elhinni
-
Vistaboy
veterán
Épp nemrég mondtam Zsoccc-nak reggel, hogy majd csak akkor vagyok hajlandó elhinni, hogy jövőre kijön a DNF, ha már elindítottam a játékot, végigvittem egy szintet, és még akkor sem írja ki azt, hogy a folytatás majd csak akkor, "when it's done."
MOD: Nem értem, hogy egyesek konzolon hogyan tudnak nyomni FPS-eket. Én egyszer próbáltam ki valamelyik régi II. Világháborús FPS-t, még az asszony PS1-esén (Akkortájt még volt konzol is a környezetemben, bizony ám.
), de 2 perc után egyszerűen abbahagytam, még a járkálás/szétnézés is nehézséget okozott, nemhogy még találjak is el valakit.
Ui.: Ezt persze dícséretnek szántam, egyáltalán nem konzol-ellenes hsz volt, kéretik nem úgy kommentálni.
-
Gude
senior tag
Kíváncsian várom mikor tolják el újra a megjelenést
-
Johnny Cage
addikt
abban az időben, amikor a Duke nagy siker lett, nem volt más ilyen jellegű véres-tökös, kemény egysorosokkal büntető játék és játékhős. mert kb. a Doom-al versengett (aminek sztorija is alig volt), még ha néhány évvel később is jelent meg. de ez a mai ez már egy másik korszak... nem tudom hogy kell e ez nekünk, a DNF egy élethosszig tartó mém, de nem több.
-
Gergo88
tag
Azt hittem Április elseje még arrébb lesz
Erre azért kíváncsi leszek! -
ViTaZi
aktív tag
Majd ha megjelenik!
Addig nem szabad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest