- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Kapott egy plusz HDR-t? Wow. Nincs nagy különbség. Fogjuk rá, hogy az első képen borult idő van, a másikon meg déli verőfény. És azt javították, hogy az 5850-esemmel a 60 fps-ses játék valami memory leak miatt 2 óra játék után 20 fps-sel fut?
Nem hinném.
-
edward2
addikt
ezen a "grafikán" javítani?
szerintem képtelenség. ahhoz teljes enginet kéne cserélni.
-
huskydog17
addikt
Nocsak, nem is tudtam, hogy ez a játék is moddolható.
Amúgy ez a mód nekem egyáltalán nem tűnik nagy cuccnak, amint az le is van írva, csak a színeket változtatja. A játék szerintem alapból nagyon szép és ennél a címnél legalább lehet mondani, hogy a PC port nagyon korrekt lett. Normális és egyben piszok gyors motort raktak alá miközben a grafika nagyon csinos. Az autókat vezetni egy élményt és a fizika is ötöst érdemel.
Nem tudom, hogy mégis milyen Post-Process effektekről van szó a hírben, ugyanis HDR és AA van a PC verzióban és működnek is. A játékhoz eddig három patch jött ki, jelenleg az 1.03-as verziónál tart.
Amúgy ez a játék véleményem szerint egy kiemelkedő alkotás, mivel eszméletlen jó hangulata van, a grafika szép, de ugyanakkor a gyors motornak köszönhetően nagyon gyenge gépeken is szépen megy. Az autókat vezetni egy élmény, főleg égetni a gumit.
Egyszóval tehát ez a játék egy remekmű az autós játékok történetében! -
hirtelen de menők lettek ezek az injektorok
-
Sirandrish
legenda
Nem, hanem hogy még megjelenés előtt elkészüljenek azok a modok amikre így egy hónapot várni kell...meg kapnák egy hónappal hamarabb az anyagot..persze csak belső használatra és megcsinálnák a modokat így az együtt jelenhetne meg a játékkal
rybank Lehet ez a cél..azért nyúznak a végtelenségig 1-1 motort mert arra a modderek már tudnak írni és nem kell sokat várni
-
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
"Felvehetne minden fejlesztő 1-2 moddert maguk mellé.."
Hogy azok is a konzolos változaton dolgozzanak.
-
rybank
senior tag
válasz
Sirandrish #7 üzenetére
Míg a játékosok szórakozni kívánnak, addig a fejlesztők jóllakni
pénzel. Érthető. Más a motiváció. Más az eredmény is. -
Sirandrish
legenda
Hát egyre gyakrabban fordul elő az hogy a modderek teszik széppé és játszhatóvá a megjelent játékot.
Ahogy olvastam a Skyrim-nél is ez a helyzet...ezek szerint a Drivernél is a Minecraftról nem is beszélve..
Felvehetne minden fejlesztő 1-2 moddert maguk mellé.. -
-
Normi™
őstag
Bár nem lehet egy kép alapján maximálisan megállapítani,de úgy tűnik,hogy egész jól sikerült neki a mod-olás.Még a végén szép játék lesz belőle,bár nekem nagyon nem kedvencem..
-
rybank
senior tag
Ott tartunk, hogy lassan a játékosok fogják maguknak írni a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest