Új hozzászólás Aktív témák
-
MadOnion
csendes tag
A Go Pro-hoz nem ajánlott az LCD, mert pikk-pakk leszívja az amúgy sem túl acélos akksit, de mióta megjelentek az IOS/Android alkalmazással, tökéletesen feleslegesnek is tartom! Én csupán annyit írtam, hogy ár/teljesítmény szempontjából talán jobban megéri egy GP black, a Drift cikkben szereplő típusa valóban olcsóbb! Nem szeretnék reklámot csinálni a GP-nak mert nem fűződik hozzá semmilyen érdekem, de a távirányítóért - mondjuk a silver esetében - még elkérnek cca 30k-t amit black-hez ingyen adnak.
Egyébként aki GP-t vesz ott érdemes kalkulálni pluszban egy class 10 ultra Sandisk micro memkártyával, az mondjuk nem a legolcsóbb...@Matthu
Valóban, a RAW nagyon sokat számít, és ezt sokan hajlamosak elfelejteni! GP Protune felvétel esetében nagyon durva mennyiségű adatot generál, nagyon jól faragható az utómunkák során! -
MadOnion
csendes tag
Ez az ár valóban nem tűnik versenyképesnek, ha például összehasonlítjuk a GoPro 3 fekete változatával. Különös tekintettel értve ezt az ár/teljesítmény arányra. Sokan lehúzták a Go Pro kameráít, de nekem például semmi gondom nem volt vele a kezdetektől. Anno vásárláskor nekem is alternatívaként felmerült a Ghost, de ezt sajnos nem tudom mellpánttal rögzíteni a kialakítása miatt szemben a GoPro-val. Sajnos a különböző megosztókon nem jön át a képminőség, de otthon nézve döbbenetesen szép anyagokat lehet vele csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest