Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Vakegérke #14 üzenetére
Köszönöm, de nincs ampermérőm
de majd kérek segítséget. Ezt minél előbb meg kell oldanom már, mert szeretnék bízni benne. Mármint a kocsiban.
Hajlamos vagyok a tünetekkel nem foglalkozni, ha csak egyszer történik meg.
KB egy éve volt egy másik anomália.
Egy hosszabb útról hazaérve nem indult be a kocsi. Ledek oké, gyújtás oké, kulcs elfordít nem történik semmi. Vakartam a fejem. Betoltam a kocsit (tudom ilyet nem szabad a katalizátor miatt, de nem kellett agyonpumpálni benzinnel mert kb. löktem rajta egyet és már duruzsolt is). Kíváncsiságból és mert buta vagyok a járó motorra ráindítóztam. NIncs benne ráindításgátló, csak egy pillanat volt az egész kíváncsi voltam, hogy megy-e az önindító. Kipipálva. Leparkoltam vele, bújtam a fórumokat kérdeztem a hozzáértőket mi baja lehet?
Kaptam több tippet. Másnap reggel neki akartam állni, beültem a kocsiba és gondoltam én kis naív ráindítok. És beindult pöccre. Nah mondom akkor ez kipipálva. Kihűlt volna? de előző nap több órával megint megpróbáltam és megint semmi nem volt.Ki érti ezeket az angol kocsikat?
De jó pontja, hogy út közben sose hagyott cserben sehol. Még. A Marutiról ez nem mondható el. Pedig az még a japán féle maruti volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest