- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
megy ez még le..
-
Dunbar
senior tag
Omnia 7 60k volt szeptemberben függetlenül, fém házzal, 16GB tárhellyel. Persze ez csak kezdőár, de tényleg lehetne alacsonyabb, ha már ennyire gyenge hw került bele.
-
hum1
csendes tag
Vicc az egész
2011.áprilisi 8GB OMNIA7-em, most márciusban dobozzal-papírokkal 1év garival fóliásan 65k volt kézből! Jelenleg 7.10.8773.98 Tangoval unlockolva, fémházban (ha kell akkor gumibugyiban). Saját tapasztalatból kiindulva (symbian, droid, ios, wp7) nem érné meg WP8 előtt bármibe is becserélnem. Év végére remélem lesz Win8 platformra is "telefon+keret+bill" hibrid gép (pl. ASUS PadFone)
-
catroot
veterán
Mondtam én, hogy így ennek nem sok értelme van.
-
nicu71
addikt
válasz
rudymester #13 üzenetére
+1
én meg azt nem értem hogy wp8 előtt miért kell kiadni uj winphonet.Ok a tango miatt kellenek az olcso/bb/ készülékek,de ez egyáltalán nem olcsó! -
rudymester
senior tag
Valahogy nem érzem, hogy az olcsó WP telók tényleg olcsók lennének. Az Omnia W kisebb kijelzővel többet nyújt, olcsóbban. Nem értem ezt a készüléket ennyiért.
-
Ennyiért? Vicc...
-
Воланд
titán
nekem semmire. azt kell megerteni, hogy valakinek boven eleg arra, hogy feltesz egy par albumot (arrol nem is beszelve, aki zenet sem hallgat a telefonjan), egy - ket alkalmazast es csokolom, mert tobbre nincs szuksege. attol meg, hogy te neked nem eleg ennyi hely meg siman meglehet a celkozonsege ennek a termeknek is. az ismerosi korombol kapasbol fel tudok sorolni 5 embert akinek droidos (galaxy mini) telefonja van es max 2gb-os kartya van benne es nem hasznalja a keszuleket semmi masra, csak telefonalas, sms, neha egy kis net meg angry birds.
amugy a zte tania szinten 4gb-os es ott 2,9gb szabad hely van.
-
Fenton
tag
Ha így fog menni WP fronton továbbra is, akkor ne csodálkozzanak majd az alacsony mutatókon.
4GB ez nagyon karcsú. Ebből kb mennyi lehet használható? Jóindulattal 2-2,5 GB max. Az pedig nem sok mindenre elég. Ha bővíthető lenne akkor még oké. De így, katasztrófális. Nem értem hova gondolt a Samsung ezzel. -
sheep
addikt
úgy tűnik a samsung is kezd abba a hibába esni mint pl. a htc, a jó eladási mutatók és kezdeti sikerek után elszállnak és azt hiszik hogy most már mindent el tudnak adni aranyáron
mondjuk ez viszont kedvez a kisebb gyártóknak akik alacsonyabb áron kínálják a saját de kb. ugyanolyan jó cuccokat -
Bambalazs
senior tag
Mit akarnak 4 GB-tal, ha nem bővíthető? Persze majd a hülye felhasználó a felhőből fog zenét hallgatni meg videót nézni...
-
Sequoyah
tag
Az első generációs WP7-eket pár hónapja 60k körül árulták, ami azóta már csökkenhetett (ha még kapni valahol). És azok erősebbek ennél az újnál, szóval reálisan 40k-ért kéne árulni, ezért a legjobb választás lenne a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Házimozi belépő szinten
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest